Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Χωρίς εμένα ο Νίκος Καρβέλας...» - Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Άννα Βίσση

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

25 Ιανουαρίου 2023 18:07
«Χωρίς εμένα ο Νίκος Καρβέλας...» - Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Άννα Βίσση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας θα είναι πάντοτε αγαπημένοι, παρότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, με τη σχέση τους να είναι εξαίρετη παρά τον καιρό, που έχει παρέλθει.

Σε συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε αρχικά, πως χωρίς εκείνον, η «Άννα Βίσση» δεν υπάρχει, με τις αποκαλύψεις πάντως να έρχονται για το λόγο που είχαν χωρίσει.

«Χωρίς τον Καρβέλα, δεν υπάρχει Βίσση, όπως και χωρίς τη Βίσση, δεν υπάρχει Καρβέλας. Μιλάμε για τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα», δήλωσε στο «Πατρινόραμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μουσικά της απωθημένα και τα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα, που θα ήθελε να έχει πει η ίδια και όχι άλλοι ερμηνευτές.

«Έχω αρκετά τραγούδια απωθημένα. Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω με την Panik. Κομμάτια του Νίκου δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος και θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα, στη συγκεκριμένη φάση που είμαι, με έναν δικό μου τρόπο και με άλλη ενορχήστρωση», εξήγησε.

Ο γάμος που θα μείνει ανεξίτηλος

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Oι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν το 1973, παντρεύτηκαν το 1983 και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ζωής το 1992. Μάλιστα, ο χωρισμός τους στεναχώρησε μεγάλο μέρος των θαυμαστών τους.

Σήμερα, το πρώην ζευγάρι έχει μία εξαιρετική σχέση, η οποία χαρακτηρίζεται από σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη. Άλλωστε έχουν μαζί μία κόρη, την Σοφία Καρβέλα, η οποία τώρα είναι 39 ετών και ζει στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, και τους δύο γιους τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share