Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

"Θέλω στον τάφο μου να..." - Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Θοδωρή Αθερίδη

"Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να..."

25 Ιανουαρίου 2023 16:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα, η οποία προβλήθηκε σε ξεχωριστά κομμάτια με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει αρχικά την παρεξήγησή του με το Μάρκο Σεφερλή (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Έγινε χαμός με τον Σεφερλή λόγω του “δεν ήταν υψηλής ποιότητας” που είπα. Βάζω κι εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία. Ούτε ο Μάρκος θεωρεί τον εαυτό του ταγό με την υψηλή ποιότητα. Είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως κι εγώ, αλλά και όπως όλοι. Απλά, κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι άλλοι όχι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, που προβλήθηκε την Τετάρτη 25/1 ο Αθερίδης απάντησε με μεγάλη άνεση στην ερώτηση του δημοσιογράφου, η οποία δεν ήταν τόσο εύθυμη, αφού είχε να κάνει με τη στιγμή, που θα πεθάνει και συγκριμένα με την κηδεία του.

Η απίστευτη δήλωση του Θοδωρή Αθερίδη για την ημέρα της κηδείας του

«Στους ανθρώπους βλέπω μόνο την καλή τους την πλευρά. Τα προβλήματα είναι σε εμένα, μέσα μου. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι θεραπευτική μέθοδος. Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να κλαίω και να οδύρομαι, όταν πέθανε αλλά το αντίθετο… χάρηκα για αυτόν, πήγε πάντα εκεί που ήθελε. Θέλω στον τάφο μου να γράφει ''ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται''», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

"Λάβρος" από τον Γιώργο Λιάγκα - "Κάνουμε τους μάγκες στο χρήμα..."

Πρόσφτα, ο Θοδωρής Αθερίδης προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις για τον Μάρκο Σεφερλή, με εκείνον να του απαντά δημόσια, με αποτέλεσμα να αλληλοδημοσιεύουν τις αναρτήσεις τους ο ένας για τον άλλο. Το πρωί της Παρασκευής 20/1, λοιπόν, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο ειπώθηκαν όσα ανέφερε, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στον χαμό που ξέσπασε μετέπειτα.

«Έγινε χαμός με τον Σεφερλή λόγω του “δεν ήταν υψηλής ποιότητας” που είπα. Βάζω κι εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία. Ούτε ο Μάρκος θεωρεί τον εαυτό του ταγό με την υψηλή ποιότητα. Είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως κι εγώ, αλλά και όπως όλοι. Απλά, κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι άλλοι όχι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στη συνέχεια: «Εγώ με τον Μάρκο το έχουμε λυμένο το θέμα, έρχεται και με βλέπει, πηγαίνω και τον βλέπω. Όταν βγαίνεις με την παρέα σου και λες “έλα να πούμε καμιά σαχλαμάρα”, ρίχνεις το επίπεδο της παρέας; Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία, γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος. Μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο 1/3».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Συμφωνώ απόλυτα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί, αλλά άμα δουλεύαμε θα “καψουρευόμασταν” ο ένας τον άλλον» (δείτε εδώ την ανάρτηση - απάντηση που του έγραψε για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση Αθερίδη - Σεφερλή

Τα λόγια του ηθοποιού προβλήθηκαν το πρωί της ίδιας ημέρας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε με την σειρά του να εκφράσει την άποψή του και να πάρει θέση σε όλο αυτό: «Έχει δίκιο ο Αθερίδης ότι εγώ το ερμήνευσα έτσι. Με αυτή μου την προσέγγιση σου έδωσα την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσεις για να μην υπάρξουν άλλοι Λιάγκες που δεν σε αγαπάνε – γιατί αυτός ο Λιάγκας σε αγαπάει- που θα σε κακολογήσουν και σε κατατάξουν.

Το άλλο το σοβαρό, να πούμε μία αλήθεια; Δεν μπορώ άλλο το ψέμα και έχω φτάσει σε μία ηλικία που λέω μόνο την αλήθεια μου. Είναι λίγες οι φορές που καθόμαστε σούζα σε ανθρώπους με λεφτά – είναι ανώτερα από το ταλέντο- λίγοι κάνουμε τους μάγκες στο χρήμα ή είναι λίγες οι φορές που καθόμαστε σούζα σε ανθρώπους από τη δουλειά μας γιατί την έχουμε ανάγκη; Η θέση κάποιου είναι τέτοια που αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους βλάκες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share