Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιπεράτο ερωτικό μυστικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Κουβαλούσε πάντα μαζί της έναν δονητή!

Απίστευτες ιστορίες από τη ζωή της

25 Ιανουαρίου 2023 14:50
Το πιπεράτο ερωτικό μυστικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Κουβαλούσε πάντα μαζί της έναν δονητή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες ιστορίες από τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα φέρνει στο φως μέσα από το βιβλίο του ο άλλοτε σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα Ken Wharfe, αποκαλύπτοντας πως κουβαλούσε πάντα μαζί της ένα δονητή!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα λάτρευε να κάνει πλάκες με ένα sex toy που κουβαλούσε πάντα μαζί της στα ταξίδια της στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης βραδιάς στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 1992, η Νταϊάνα αγόρασε έναν δονητή που έγινε γνωστός ως “Le Gadget”.

Σύμφωνα με τον Wharfe, η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν τον αποχωριζόταν ποτέ όταν ταξίδευε στο εξωτερικό. Με την ευκαιρία, δείτε τις απειλές μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Καμίλα.

Μια φορά μάλιστα που το ξέχασε στο Kensington Palace ενώ βρισκόταν στο Νεπάλ, της έστειλαν το sex toy σε διπλωματική τσάντα στη βρετανική πρεσβεία. Όπως αναφέρει ο Wharfe, χωρίς να επιβεβαιώνει κανείς άλλος την ιστορία, παραδόθηκε σε έναν ασημένιο δίσκο στον βασιλιά του Νεπάλ.

“Μια καλά φυλαγμένη ιστορία ξεκινά από το πρωινό που η πριγκίπισσα Νταϊάνα αγόρασε το sex toy”, γράφει στο βιβλίο ο Wharfe. Εξηγεί πως έπεισε τη Sarah McCorquodale να κρύψει τον δονητή στην τσάντα της Νταϊάνα.

πριγκίπισσα Νταϊάνα δονητής

“Η πριγκίπισσα το ανακάλυψε όταν άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της μεταξύ συναντήσεων με τον Γάλλο πρόεδρο Jacques Chirac και τον Paul McCartney. Αντί να προσβληθεί, το βρήκε πολύ αστείο και από τότε το “Le Gaget” έγινε η μυστική μασκότ σε όλα της τις βασιλικές επισκέψεις στο εξωτερικό.

Αναφέρει μάλιστα πως έγινε ιδιαίτερα σημαντικό να έχει τον δονητή μαζί της σε κάθε ταξίδι, που ο Wharfe ήξερε ότι είχε κάνει τεράστιο λάθος ξεχνώντας τον ενώ ταξίδευαν στο Νεπάλ. “Ελπίζω να έχεις τον “Le Gaget” Ken. Ξέρεις ότι όλα θα πάνε στραβά χωρίς αυτό”, θυμάται να του είπε τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αναγκάστηκε να παραδεχτεί προς μεγάλη έκπληξή της πως είχε ξεχάσει τον δονητή στο Kensington Palace. Τηλεφώνησαν τότε σε έναν γραμματέα που τους έστειλε τον δονητή με διπλωματικό σάκο στη βρετανική πρεσβεία στο Νεπάλ.

Ο δονητής έφτασε σε σφραγισμένο πακέτο και παραδόθηκε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά του Νεπάλ κατά τη διάρκεια δεξίωσης Τύπου. Αλλά το πακέτο παραδόθηκε σε άνθρωπο της Νταϊάνα που αποφάσισε να το ανοίξει μπροστά σε όλους τους καλεσμένους.

“Ακολούθησε νεκρική σιγή. Τότε η πριγκίπισσα είπε “αυτό πρέπει να είναι δικό μου” και άρχισε να γελά. Ο βοηθός της έβαλε διακριτικά τον δονητή στην τσέπη του και οι αξιωματούχοι της πρεσβείας δεν έκαναν κανένα σχόλιο”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share