Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Κατέρρευσε μέσα σε...»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

25 Ιανουαρίου 2023 14:41
«Κατέρρευσε μέσα σε...»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ένα θέλω να σας παρακαλέσω… προσευχηθείτε κι εσείς για μένα!», ήταν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη στους δημοσιογράφους, όταν έφευγε για εξετάσεις στις Βοστώνη, στις 15 Μαΐου του 1996. Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλά για τις τελευταίες της μέρες πριν το τέλος.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αποκάλυψε, ότι με την επιστροφή της μεγάλης μας ηθοποιού από την Αμερική, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν με ταχύτατο ρυθμό μέσα στον μήνα που ακολούθησε. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Γιάννης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Αυτό που δεν ξέρει ο πιο πολύς κόσμος είναι ότι είχε μια άψογη φυσική κατάσταση όταν γυρίσαμε από την Αμερική και μέσα σε ενάμιση μήνα κατέρρευσε. Για όλους εμάς που ήμασταν δίπλα της ήταν ένα μεγάλο σοκ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη «βόμβα» από Μιμή Ντενίση: «Ο Παπαμιχαήλ ήθελε να πάρει το παιδί από την Αλίκη Βουγιουκλάκη...»

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της αυτή αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και μίλησε για πολλά και πολύ ενδιαφέροντα. Όπως για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ…

Η ίδια βρέθηκε στην αρχή της καριέρας της στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και έζησε από κοντά τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μια σχέση που είναι γνωστό ότι υπήρξε πολυτάραχη και δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο έχει αδυνατίσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε: «Η Αλίκη είχε ανεβάσει το θεατρικό έργο “Τζούλια” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και έκανα εκεί την πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο. Ήταν κομμένα τα πόδια μου».

Ντενίση Βουγιουκλάκη Παπαμιχαήλ

«Σε μια σκηνή που είχαμε, η ηρωίδα που έπαιζε πέταγε τα ρούχα της σε μια βαλίτσα. Έλεγε τις ατάκες της και παράλληλα έλεγε πιο σιγά σε μένα που με συμπαθούσε:

“Θέλει να μου πάρει τον Γιαννάκη, δεν θα τον αφήσω, δεν θα τον αφήσω!”. Είχε μαλώσει με τον Παπαμιχαήλ και ήταν έξαλλη, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με τίποτα. Έμεινα στήλη άλατος. ∆εν είχα σκηνική εμπειρία και δεν πίστευα αυτό που ζούσα.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share