Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Βουβός» πόνος για τη Χαρούλα Αλεξίου: «Είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου, έκλαιγα...»

Το πένθος που προσπάθησε να κρύψει

25 Ιανουαρίου 2023 13:49
«Βουβός» πόνος για τη Χαρούλα Αλεξίου: «Είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου, έκλαιγα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν λίγο καιρό στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη“, αποκαλύπτοντας τον βουβό της πόνο όταν έφυγε η μητέρα της από τη ζωή και την προσπάθεια που έκανε να κρύψει το πένθος της ενώ τραγουδούσε.

Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της όταν ενώ θρηνούσε τη μητέρα της έπρεπε να βγει στη σκηνή και να τραγουδήσει. Με την ευκαιρία, δείτε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι ο γιος της Χάρις Αλεξίου.

«Έχει τύχει να πρέπει να βγω να τραγουδήσω ενώ δεν ήμουν καλά. Είχα χάσει τη μητέρα μου. Τότε τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά ένας άνθρωπος πενθεί. Θυμάμαι ότι είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου τραγουδώντας το “Όλα σε θυμίζουν” για να μη μου βγει η συγκίνηση… Θυμάμαι ότι μετά, τραγουδώντας τη Δημητρούλα και χόρευαν όλοι, τότε άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου και να κλαίω, και να τραγουδάω τη Δημητρούλα αλλά με ένα χαμόγελο τέτοιο ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα» είπε η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε το βίντεο

Πήρε την απόφαση: Η Χάρις Αλεξίου μοιράζει την περιουσία της – Ποιος θα κληρονομήσει όλα όσα δημιούργησε

Η μεγάλη καλλιτέχνιδα και τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου η οποία έχει αποχωρήσει από το χώρο του τραγουδιού, αποφάσισε ποιος θα είναι εκείνος που θα κληρονομήσει την τεράστια περιουσία της.

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται πια στα 72 της χρόνια, έχοντας αφήσει πια το τραγούδι μετά από 50 χρόνια καριέρας, πραγματοποιώντας πια παραστάσεις και συμμετέχοντας σε παραγωγές, όπως το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την ίδια στιγμή, φροντίζει για την προσωπική της ζωή και, συγκεκριμένα, την περιουσία της, με τους τραπεζικούς της λογαριασμούς όλα αυτά τα χρόνια να έχουν «φουσκώσει».

Η ίδια κόπιασε μια ολόκληρη ζωή και σε κάθε της «βήμα» ένιωθε την αγάπη του κόσμου. Αυτή, φυσικά, εξελίχθηκε και σε έναν πακτωλό χρημάτων, που απέκτησε με την αξία της, αποφασίζοντας πια να τον κληροδοτήσει στον άνθρωπο, που παίζει στη ζωή της πρωταγωνιστικό ρόλο.

περιουσία χάρις αλεξίου

Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία της Αλεξίου

Ο άνθρωπος που θα κληρονομήσει την τεράστια περιουσία και το σπίτι στην Φιλοθέη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Μάνο Θεοφίλου, το θετό της γιο, στον οποίο όπως επισημαίνει το «Yes Magazine», έχει γράψει τα πάντα, θέλοντας το παιδί της να έχει μια άνετη ζωή. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν τόσο στενούς δεσμούς αγάπης, που η κατάληξη δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική.

Η μόνη εκκρεμότητα, που έχει απομείνει, δεν είναι άλλη από το σπίτι στην Φιλοθέη. Το πολυτελέστατο αυτό ακίνητο μπορεί να φτάσει μέχρι στο ένα εκατομμύριο στην πώλησή του, με την καλλιτέχνιδα να επιθυμεί να προχωρήσει με αυτήν, ώστε να δημιουργηθεί για το γιο της μια περιουσία ατράνταχτη, την οποία και θα πάρει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share