Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Βόμβα» από Γιώργο Νταλάρα: «Γεννήθηκα σε μια παράγκα, στερήθηκα...»

Τι αποκάλυψε για τα παιδικά του χρόνια;

25 Ιανουαρίου 2023 13:20
«Βόμβα» από Γιώργο Νταλάρα: «Γεννήθηκα σε μια παράγκα, στερήθηκα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο “Κ” της Καθημερινής και την Τασούλα Επτακοίλη είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε πως γεννήθηκε σε μια παράγκα! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη γνωριμία με την γυναίκα του.

Αποτυχίες είχατε; Τις ομολογείτε;

Αμέ, πώς δεν είχα! Άπασες παρούσες. Η μεγαλύτερη βέβαια δεν ήταν επαγγελματική γιατί συνεργάστηκα με σπουδαίους ανθρώπους και αξιώθηκα να πάρω ένα κομματάκι από τη σπουδαιότητά τους.

Απέτυχα κάνοντας κακή διαχείριση του κοινωνικού μου προφίλ. Και καθόλου δεν μου αρέσει αυτή η λέξη: προφίλ. Δεν φανταζόμουν πως από τη στιγμή που κάνω καλά τη δουλειά μου πρέπει να φτιάξω και μια μάσκα, να τη φοράω και να μιλάω με συγκεκριμένο τρόπο για να είμαι αρεστός. Ξέρετε, όμως, είχα πολλές ατυχίες…

Γιώργος Νταλάρας παράγκα

Σε τι αναφέρεστε;

Η θεά Τύχη δεν μου χαμογελούσε πάντα. Υπήρξα αποπαίδι της σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μου. Οι συγγενείς μου, από την πλευρά της μητέρας μου, ήρθα από τη Μικρά Ασία διωγμένοι.

Γεννήθηκα σε μια παράγκα το 1949. Το 1951 ο πατέρας μου έφυγε. Είχα δύσκολα παιδικά χρόνια. Αλλά η μεγαλύτερη ατυχία μου ήταν ότι ως πιτσιρικάς στερήθηκα τη γνώση, για την οποία διψούσα.

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τον Γιώργο Νταλάρα: «Έχω τρία παιδιά...»

Συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε ο Γιώργος Ντάλαρας, αποκαλύπτοντας πως έχει τρία...παιδιά! Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κούκλος γαμπρός του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη καριέρα του, την απόφαση του να απαρνηθεί τις μεγάλες πίστες, ενώ παραδέχεται ότι είναι χαζοπαππούς για τα δυο του εγγόνια.

«Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά. Είχα το “θράσος” να τραγουδήσω στον Μάρκο Βαμβακάρη ένα από τα τραγούδια του. “Πεταξα” όταν μου είπε ότι το είπα καλά. Τα κέντρα δουλεύουν πλέον δυο φορές την εβδομάδα. Όμως εκεί η μουσική είναι κομπάρσος. Εγώ τα πέρασα αυτά, σε άλλη ηλικία», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε στη συνέχεια: «Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε δυο μέρες εκπομπή γι’ αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share