Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου: «Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου...»

Τι εξομολογήθηκε;

25 Ιανουαρίου 2023 12:42
Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου: «Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε παλιότερη συνέντευξή της σε ελληνικό, εβδομαδιαίο περιοδικό, η Άντζελα Δημητρίου, φανερά καταβεβλημένη, είχε αποκαλύψει πως είχε τρία χρόνια να μιλήσει με το γιο της, Βαγγέλη και τα εγγόνια της.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι όλο το άγνωστο παρασκήνιο στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με το γιο της.

«Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου και να δω τα εγγόνια μου. Είναι μια ιστορία που με στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ίσως έχει κάπου τα δίκια του. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννά ένα παιδί, αλλά εκείνη που το μεγαλώνει και το αναθρέφει.

Αν το παιδί σου δεν ζει στην καθημερινότητα μαζί σου, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν γίνεται έπειτα από τόσα χρόνια να αλλάξω εγώ το γιο μου ούτε ο γιος μου εμένα όμως. Άρα είμαστε μακριά και αγαπημένοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου

Κατόπιν, είχε συμπληρώσει λέγοντας: «Μου λείπουν πολύ, όπως και ο γιος μου. Πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει κάτι και να ενωθεί η οικογένεια μας.

Θέλω το παιδί μου να με αγαπά, να καταλάβει ότι η μάνα του δεν είναι η Άντζελα Δημητρίου αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη. Η Άντζελα Δημητρίου ανήκει στο ευρύ κοινό.

Η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι στο δικό της κόσμο, στο σπίτι της με τους φίλους της, τα παιδιά της, τη μάνα της και τον αδελφό της»

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου: «Έκανα 4 εκτρώσεις σε παιδιά του Λευτέρη Πανταζή»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις είχε κάνει πριν μερικά χρόνια η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, απαντώντας στη δήλωση του Λευτέρη Πανταζή ότι δεν έκανε παιδί μαζί της επειδή η ίδια έκανε έκτρωση, είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει τέσσερις εκτρώσεις και τον είχε...αδειάσει.

Η τραγουδίστρια, που έχει ζήσει τις δικές της τραγωδίες, ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή.

«Όχι μία φορά, τέσσερις φορές και πηγαίναμε για γάμο. Αφού θέλαμε καριέρα να κάνουμε και δεν θέλαμε παιδιά; Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ειδικά με τον συγκεκριμένο καθόλου»! Στην ερώτηση της Δούκισσας Νομικού “γιατί”, η Άντζελα είπε: «Γιατί δεν ξέρεις κάποια πράγματα κοριτσάκι μου, είσαι πολύ μικρό ακόμα, όταν μεγαλώσεις θα τα μάθεις. Δεν το ήθελε ο ίδιος το παιδί. Αφού δεν το ήθελε ο ίδιος πώς θα το κράταγα»;

Στη συνέχεια της κουβέντας, η Άντζελα Δημητρίου περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έπιασε τον διάσημο σύντροφό της με άλλον άντρα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι: «Τον ξέρετε πολύ καλά! Πάρα πολύ καλά! Πώς το έμαθα; Τον είδα! Ήμουν μέσα στο σπίτι κι αυτός ήταν μέσα στο σπίτι και ο άλλος ήταν μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και ο άνθρωπός μου ήταν στο σαλόνι με τον φίλο του και βλέπανε ταινία. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τα σπάσω όλα μέσα στο σπίτι και να βγω έξω να φωνάξω βοήθεια»

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξη της Άντζελας στο περιοδικό YOU και τον Στάθη Πουρουτίδη, η τραγουδίστρια σόκαρε με τη δήλωση ότι: «Έχω κάνει πάνω από δεκαπέντε εκτρώσεις. Δυστυχώς, γιατί έχεις πολλές επιπτώσεις στην υγεία σου, αλλά πάνω απ’ όλα είναι αμαρτία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share