Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Αυτιάς: «Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου...»

Τι δήλωσε για πρώτη φορά;

25 Ιανουαρίου 2023 11:58
Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Αυτιάς: «Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα πριν μερικά χρόνια και την εφημερίδα Real αναφέρθηκε πίσω στην εποχή που αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Με την ευκαιρία, δείτε την επίθεση που δέχθηκε από τη σύζυγό του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ας γυρίσουμε πίσω στη στιγμή που αποχωρήσατε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Τι θυμάστε από τότε;

Είναι μια ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε στον Alpha και στη μεγάλη σύσκεψη είπε: «Θα ξεκινάμε το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά, μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ρούλα Κορομηλά και το πρόγραμμα θα κυλάει μια χαρά».

Μάλιστα, θυμάμαι όταν ήρθαν τα νούμερα της πρώτης ημέρας, όταν είχε 26% ο Παπαδάκης και 25% εγώ, μου είπε: «Σε τρεις μέρες θα τον έχεις φάει» Και την τρίτη μέρα είχα 35% εγώ και 24% ο Παπαδάκης.

Γιώργος Αυτιάς

Επιβεβαιώθηκε πλήρως γιατί έβλεπε πολύ μπροστά. Το οφείλω αυτό στον Νίκο και δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

Κατ'αρχάς κάτι έβλεπε ο Νίκος που εγώ δεν μπορούσα, λόγω της αγωνίας, λόγω του ότι πάντα είχα κάποιες ανασφάλειες. Ο Νίκος έβλεπε μπροστά. Και γι'αυτό έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Εν πάση περιτπώσει, ανέλαβα μια μεγάλη ευθύνη γιατί έπρεπε να παλέψω με τον δάσκαλό μου. Έπρεπε να δώσω μια μάχη απέναντι σ'εναν άνθρωπο που έως πρότινος ήμασταν δίπλα δίπλα. Έντιμη μάχη.

Ακούσατε κάτι πικρό από τον Γιώργο Παπαδάκη;

Όχι. Τον είχα ενημερώσει από νωρίς πως θα φύγω και του είχα εξηγήσει και τους λόγους. Διότι καλή η προπόνηση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξεις και μπάλα.

Γύρισε το «παιχνίδι» ο Γιώργος Αυτιάς: «Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία, αλλά..»

Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και στην Χριστίνα Αλεξίου και μίλησε για τις αλλαγές που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Δείτε επίσης: Η «βόμβα» της χρονιάς στον ΣΚΑΪ: Η Άννα Μαρία του Big Brother «ζευγάρι» με τον Γιώργο Αυτιά!

Φέτος άλλαξαν πολλά πρόσωπα τηλεοπτική στέγη. Πώς βλέπετε τον ανταγωνισμό;

Αν υποτιμήσεις τον ανταγωνισμό, χάθηκες! Πάντα κινούμαι με σεβασμό και προσοχή σε κάθε εκπομπή. Εύχομαι ότι, το καλύτερο σε όλους!

Έχετε ζήσει κι εσείς αυτή τη διαδικασία της αλλαγής φεύγοντας από τον ΑΝΤ1…

Ναι, έφυγα γιατί μου δόθηκε τότε η ευκαιρία να χτίσω μία νέα εκπομπή που να πρωταγωνιστεί. Τότε αρκετοί προεξοφλούσαν αποτυχία αλλά οι Έλληνες τηλεθεατές με τίμησαν και με τιμούν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share