Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την Αννίτα Πάνια: «Δεν έχω μετανιώσει που...» - Αποκαλύψη σοκ για τον γάμο της με τον Καρβέλα (Video)

Η «βόμβα» που έριξε η Αννίτα Πάνια για το γιο της με τον Νίκο Καρβέλα

25 Ιανουαρίου 2023 10:22
Σούσουρο με την Αννίτα Πάνια: «Δεν έχω μετανιώσει που...» - Αποκαλύψη σοκ για τον γάμο της με τον Καρβέλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Αννίτα Πάνια για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα σε ερώτηση που της έκανε ο Ηλίας Ψινάκης στην χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής τους «Έλεος». Παράλληλα, μία «βόμβα» έριξε η Αννίτα Πάνια για το γιο της με τον Νίκο Καρβέλα.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες ερωτήσεις που της έκανε ο Ηλίας Ψινάκης είναι αν τον εμπιστεύεται. Η παρουσιάστρια απάντησε «ναι», αλλά ο πολύγραφος έδειξε πως έλεγε ψέματα.

Αποκάλυψε πως βρίσκει τον Ψινάκη «υπερβολικό» και ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα, με τον συμπαρουσιαστή της να μην χάνει την ευκαιρία να την αποκαλέσει «φιλάργυρη», ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα.

Αποκάλυψη "φωτιά" Αννίτας Πάνια για Καρβέλα: «Δεν είχα ποτέ... προήλθε από τον Νίκο...» (Video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν, για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους, αλλά και για την Άννα Βίσση. Παράλληλα, σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα αν έκανε κάτω από 40% δεν πήγαινε ούτε στο περίπτερο.

«Εγώ την κριτική γενικότερα, την αποδέχομαι, άσχετα από το αν συμφωνώ με αυτά που γράφουν οι άνθρωποι. Τώρα που βλέπω τις παλιές εκπομπές καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο κόσμος σχολίαζε, αυτά που σχολίαζε. Ήταν για την εποχή περίεργο αυτό το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και οι προθέσεις μας ήταν αθώες.

Εγώ έχω μόνο νοσταλγία για αυτά, δεν έχω καμία ενοχή. Θα το έβλεπα έτσι αν δεν είχε ανταπόκριση, ο κόσμος ερχόταν με ουρές, πάντα με την θέλησή τους. Στα πλαίσια της κριτικής τότε είχε ακούσει ότι είμαι και κακός άνθρωπος, έχω μίσος για τους ανθρώπους», είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

«Δεν είχα ποτέ... προήλθε από τον Νίκο...»

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα, γιατί με τον Νίκο Καρβέλα ήταν μια σχέση τόσο συμβατή, οπότε δεν αισθανθήκαμε κάτι επειδή παντρευτήκαμε. Αυτό ήτα σαν ένα event για εμάς, το ζήσαμε ωραία, το ευχαριστηθήκαμε.

Ο Νίκος το γούσταρε τότε, αλλά νομίζω πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεται και εκείνος και εγώ, δεν το είδαμε ποτέ ότι πάμε να ενώσουμε τις ζωές μας με τα δεσμά του γάμου», πρόσθεσε η Αννίτα Πάνια.

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε: «Ο Νίκος Καρβέλας μου την έπεσε από το τηλέφωνο. Το ζήσαμε πολύ ωραία αυτό που ζήσαμε, εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο, θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρεάς. Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον. Περνάμε ωραία μαζί. Εμπιστεύομαι πολύ τον γιο μου, η ανασφάλεια και η ανησυχία υπάρχει πάντα όμως».

Κλείνοντας, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Άννα Βίσση, λέγοντας: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα στην καρδιά του Νίκου, λόγω της σχέσης του με την Άννα Βίσση.

Εμένα η Άννα είναι η χαρά μου που είναι στη ζωή μου, που την ζω από κοντά. Την γουστάρω, την θαυμάζω, την αγαπώ. Η Άννα νομίζω είναι ένα παράδειγμα προς όλους, καταφέρνει να μένει νέα, όμορφη, δυνατή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share