Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Βασίλης Καρράς: «Με απήγαγαν τρεις φορές...»

Κανείς δεν περίμενε αυτή τη δήλωση...

25 Ιανουαρίου 2023 10:04
Σοκάρει ο Βασίλης Καρράς: «Με απήγαγαν τρεις φορές...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς πριν καιρό είχε αποκαλύψει πως τον είχαν απαγάγει και μάλιστα όχι μία, αλλά τρεις φορές. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε ζήσει τότε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια απαγωγέων, ωστόσο κατάφερε και σώθηκε.

Μάλιστα υπήρξε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «It’ s Showtime» περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωσε στα χέρια ένοπλων οι οποίοι απειλούσαν τόσο τη ζωή του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.

Βασίλης Καρράς
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε πως από τις απαγωγές που έγιναν στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του και περιγράφει πώς κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς του.

«Τέλος» το τραγούδι για τον Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα!

Στροφή στην επαγγελματική ζωή για τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά, ο οποίος πλέον ασχολείται με ένα νέο επάγγελμα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο μοναδικός του κληρονόμος.

Ο Βασίλης Καρράς μετά από μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς οι ελληνικές πίστες δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους…

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο της καλλιέργειας. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει την δική του φάρμα, την «Karra’s Farm» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας επενδύοντας ένα μεγάλο κομμάτι από την προσωπική του περιουσία και χωρίς κρατική επιχορήγηση.

«Το κτήμα μου παράγει κεράσια, σύκα, σταφύλια και ελιές. Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας στα προϊόντα μου να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία -όσο μπορώ δηλαδή πιο ελαφριά- προκειμένου να μην φτάνουν στον καταναλωτή πολύ βαριά μέταλλα. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω να πετύχω», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά και στο GRTIMES.GR.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share