Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κασέ με πολλά μηδενικά: Τόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Τύφλα να έχει η Ιωάννα Τούνη!

25 Ιανουαρίου 2023 09:40
Κασέ με πολλά μηδενικά: Τόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε ανάρτηση στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Με τόσα χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση είναι γνωστό ότι το κασέ της έχει πολλά μηδενικά. Όμως πόσες χιλιάδες παίρνει για κάθε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση κατάφερε να αγαπηθεί όσο λίγες και δίκαια, σήμερα να κατέχει τον τίτλο της "βασίλισσας" της ελληνικής τηλεόρασης. Με την ευκαιρία, δείτε πού είχε ξοδέψει η Ελένη Μενεγάκη το πρώτο της μηνιάτικο.

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, η πετυχημένη καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να αμείβεται με περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο! Αυτό φυσικά είναι γνωστό.

Τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη από το Instagram

Αυτό όμως που πολλοί αναρωτιούνται σήμερα με αφορμή την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Alpha μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, είναι πόσα χρήματα βγάζει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram και αν είναι δυνατόν να ζήσει με αυτά τα χρήματα! Όπως μπορείτε να φανταστείτε η απάντηση είναι καταφατική.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Vanda’s blog, η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει... τουλάχιστον 5 χιλιάδες ευρώ! Ω, ναι. Καλά διαβάσατε. Αν και σαφώς το ποσό είναι μεγάλο και οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε 3-4 μήνες δουλειάς για να το κερδίσουμε, παραδεχόμαστε πως η Ελένη δεν είναι τυχαία... οπότε μάλλον αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Σπαραγμός για την Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος σκέφτομαι ασταμάτητα ότι σε έναν μήνα η κόρη μου...»

Με αφορμή το γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη στην κόρη της που έγινε 18 χρονών, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις για την κόρη της Λάουρα η οποία ενηλικιώνεται τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρότι και ο γιος της έχει ενηλικιωθεί, ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share