Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Αλβάρο για την Αθηνά Ωνάση: «Δεν ήθελε να κάνουμε σ@ξ»

Τα έβγαλε όλα στη φόρα μετά το διαζύγιο

25 Ιανουαρίου 2023 09:17
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Αλβάρο για την Αθηνά Ωνάση: «Δεν ήθελε να κάνουμε σ@ξ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ασχολούνται εδώ και καιρό με το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ενώ «φωτιά» είναι οι αποκαλύψεις του Αλβάρο για την ερωτική τους ζωή, ο οποίος δήλωσε πως την απατούσε γιατί η χρυσή κληρονόμος δεν ήθελε να κάνουν σ@ξ.

Την ώρα που εκείνος δημοσιεύει στο Instagram το πόσο αγαπάει την νέα του σύζυγο αλλά και το πόσο δυσαρεστημένος είναι που η Αθηνά του στερεί το αγαπημένο του άλογο φαίνεται πως προχωρά και σε πιο δραστικά μέτρα, όπως είναι να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά τους δεδομένα.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο Ντόντα θα έχει σύμμαχό του στο επερχόμενο δικαστήριο γνωστή και αξιόλογη ψυχίατρο της Βραζιλίας η οποία θα καταθέσει πως η χρυσή κληρονόμος έχει ψυχολογικά προβλήματα, είναι μανιοκαταθλιπτική και πως δεν ήταν συνεπής στα συζυγικά της καθήκοντα.

Αλβάρο και Αθηνά Ωνάση

Με λίγα λόγια η πλευρά Αλβάρο θα ισχυριστεί πως η Αθηνά Ωνάση είχε περίεργη συμπεριφορά μέσα στο γάμο, δεν ήθελε να κάνει σεξ με τον σύζυγό και συνεπώς αυτό τον οδήγησε στο να την απατήσει.

Βέβαια όλα αυτά τα ισχυρίζεται η πλευρά του Ντόντα και η Αθηνά δεν έχει τοποθετηθεί σχεδόν ποτέ στο θέμα του διαζυγίου της, άρα δύσκολα μπορεί να ξέρει κάποιος ποια είναι η αλήθεια. Ο χρόνος και οι εξελίξεις, θα δείξουν τι τελικά συνέβη.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Αλβάρο εκτός από το άλογό του θα διεκδικήσει στο δικαστήριο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη όλο αυτό τον καιρό ως ιππέας!

«Εκτέθηκε δημόσια, ασχολιόταν μαζί μου και...» - Στην φόρα η πραγματική σχέση της Αθηνάς Ωνάση με την αδελφή της

Η Αθηνά Ωνάση δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις διαχρονικά με την οικογένειά της, αν και η αδελφή της, Γιοχάνα Ρουσέλ, έδωσε μια άλλη διάσταση της μεταξύ τους επαφής.

Η 32χρονη σήμερα Γιοχάνα Ρουσέλ είναι λάτρης των social media και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Η Γιοχάνα έχει να θυμάται πολύ όμορφες στιγμές από τα παιδικά της χρόνια και την αδελφή της Αθηνά Ωνάση, για την οποία υπήρξε ανησυχία σχετικά με την υγεία της.

Η πραγματικότητα για τις δύο αδελφές

Δίνεις την εντύπωση ότι έχεις μια κοινωνική ζωή που η ετεροθαλής αδελφή σου Αθηνά Ωνάση δεν είχε ποτέ. Κι όμως, βρίσκετε κοινές συνισταμένες...

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Η Αθηνά είναι πιο ήρεμη και διακριτική από μένα γιατί είναι και υπήρξε πάντα πολύ περισσότερο εκτεθειμένη στη δημοσιότητα. Επίσης, έχει πραγματικό πάθος για την ιππασία, ένα άθλημα το οποίο αν θες να υπηρετήσεις σωστά απαιτεί σιδερένια πειθαρχία»

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό από τα παιδικά σας χρόνια όταν ακούς το όνομα της Αθηνάς;

«Αυτή ήταν που ασχολιόταν μαζί μου όταν αρρώσταινα και με πρόσεχε, και αυτή ήταν που μας έφτιαχνε απίστευτα γλυκά. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, δίνει την προσοχή της στους συνανθρώπους της και είναι πολύ στοργική»

Στο παρελθόν είχατε ταξιδέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα με τον πατέρα σου...

«Όταν ήμουν μικρή, ναι, αλλά όχι πρόσφατα. Αντιθέτως, έχω έρθει πολλές φορές με φίλους, τη λατρεύω την Ελλάδα. Είναι μια υπέροχη χώρα. Και τώρα, βρίσκομαι για μία ακόμη φορά στη Μύκονο»

Θα ήθελες να μοιραστείς ένα περιστατικό από τις διακοπές σου στη Μύκονο που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Υπάρχουν τόσες στιγμές που έχω λατρέψει στη Μύκονο. Είναι ένα μέρος ξεχωριστό με ατμόσφαιρα που δεν μπορείς να βρεις αλλού. Ένα παράδειγμα είναι η μέρα που ξεκίνησα να εξερευνήσω τις κρυμμένες παραλίες του νησιού και κατέληξα να χορεύω πάνω στα τραπέζια και να τρώω σούσι, ενώ απολάμβανα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου»

Αν μπορούσες, σε ποια χώρα του κόσμου θα ήθελες να ζεις;

«Όπου με πάει ο άνεμος! Κυρίως, όμως, εκεί όπου ο σκύλος μου 0α είναι ευτυχισμένος, επομένως κάπου κοντά στη φύση.»

Ποιο είναι το καλύτερο σχόλιο που έχεις ακούσει για τις ξανθιές;

«Ένα ανέκδοτο: Γιατί μια ξανθιά είναι χαρούμενη όταν τελειώνει ένα παζλ μέσα σε έναν χρόνο; Επειδή στις οδηγίες του κουτιού γράφει «3 ως 6 χρόνων».»

Υπάρχει κάποια ρήση που σε εκφράζει;

«Μια φράση του Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Ζούμε από αυτά που παίρνουμε, αλλά φτιάχνουμε τη ζωή μας από αυτά που δίνουμε», δήλωσε στο Gala.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share