Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Είχαμε πάρει κοκαΐνη και προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να...» - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Έτσι σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα

24 Ιανουαρίου 2023 19:22
«Είχαμε πάρει κοκαΐνη και προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να...» - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου θα είναι πάντοτε ένα από τα γεγονότα, που συγκλόνισαν την Ελλάδα, με τον ηθοποιό να δέχεται πολλαπλές μαχαιριές από τον Γεωργιανό φονιά και τις λεπτομέρειες του εγκλήματος να ανατριχιάζουν, όπως και το σκηνικό του.

Αυτά που δεν θα ξεχαστούν επίσης από εκείνες τις δραματικές στιγμές ήταν οι καταθέσεις του Γεωργιανού φονιά, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία επανέλαβε στο δικαστήριο τις λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας του αγαπημένου ηθοποιού.

Η ανατριχιαστική κατάθεση του φονιά

«Είχαμε πάρει κοκαΐνη. Δεν ένιωθα καλά και μου είπε να κλείσω τα μάτια για να ηρεμήσω .... Ήρθε μπροστά μου, ενώ είχα τα μάτια κλειστά …και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε να του πάρω π*π@» είπε και πρόσθεσε «φοβήθηκα, θύμωσα, θόλωσα. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς … Τον σκότωσα...Από ένστικτο άμυνας λειτούργησα έτσι. Ίσως τον χτύπησα. Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο αλλά εγώ βασανίζομαι... Δεν είμαι δολοφόνος... Δεν ήξερα αν ήθελε να με γ#μ@σ@ι ή να με σκοτώσει... Είμαι ένας απλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα το έκανα», είπε ο Νταβίντ Μουρτχικνέλι.

Ο Γεωργιανός αρνήθηκε επίσης ότι εκδιδόταν στις διάφορες πλατείες, ενώ επέμεινε ότι δεν είχε συναντήσει ξανά τον ηθοποιό, παρόλο που οι μάρτυρες ισχυρίζονται το αντίθετο. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε «δεν είμαι π*υστ*ς!»

Αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο η άποψη που διατύπωσε ο κατηγορούμενος πως «ο δολοφόνος και ο ομοφυλόφιλος είναι το ίδιο απαξιωτικά».

«Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου.... εγώ αισθάνομαι ένοχος γιατί αφαίρεσα μια ζωή» είπε στην αρχή της απολογίας του ο Νταβίντ Μουρτχικνέλι, ο οποίος επιμένει ωστόσο πως ο άτυχος ηθοποιός τον απείλησε πρώτος, προκαλώντας την οργή του.

Η πλευρά του Γεωργιανού υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός με την συμπεριφορά του προκάλεσε την οργή του θύτη που θεώρησε ότι θίχτηκε σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό αντέδρασε ακραία.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Γκαβέλας είπε: «ο Σεργιανόπουλος είχε διπλή ζωή άλλη ζωή φαινόταν έξω και άλλη ήταν η προσωπική του ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share