Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Τρίτο πρόσωπο" η Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η σοκαριστική αποκάλυψη 26 χρόνια μετά τον θάνατό της

Στο "φως" η άγνωστη ιστορία

24 Ιανουαρίου 2023 17:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις πρώην ερωμένες του Ντόντι αλ Φαγέντ είπε πως τον παράτησε όταν φοβήθηκε ότι την απατούσε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, και τώρα αγωνιά για το αν η κίνησή της έπαιξε ρόλο στον θάνατό τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το σκάνδαλο ανάμεσα στην Νταϊάνα και την Καμίλα.

Το πρώην μοντέλο Annie Cardone δήλωσε: «Ο χωρισμός μου από τον Ντόντι αλ Φαγέντ ήταν μια απόφαση που πήρα στις αρχές του καλοκαιριού του 1997, λίγο πριν βγουν στη δημοσιότητα»...

Η ευθύνη που νιώθει για τον θάνατο του Ντόντι και της Νταϊάνα
«Αν του είχα δώσει άλλη μια ευκαιρία, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα; Θα είχε αλλάξει η ιστορία; Αυτό είναι ένα βάρος ευθύνης που αισθάνομαι ότι έχω».

Και πρόσθεσε: «Όταν τον είδα για τελευταία φορά, παρακαλούσε για άλλη μια ευκαιρία. Έκλαιγε. Έκλαιγε με λυγμούς. Μου έλεγε ότι με αγαπούσε, και ήταν απίστευτα δύσκολο να τον βλέπω έτσι. Ακόμα πνίγομαι γι' αυτό».

Η Annie, που σήμερα είναι 57 ετών και ζει στο Καντέρμπουρι του Κεντ, μίλησε στη Sun για τη ζωή της με τον Ντόντι, ο θάνατος του οποίου σε ηλικία 42 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ήρθε λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους.

«Ήταν απίστευτα διακριτικός, τρυφερός και γλυκός. Ήταν πολύ παθιασμένος και έντονος» θυμάται για τον playboy Ντόντι, ο οποίος ήταν γνωστός για την άγρια ζωή του και για το ότι ήταν γυναικάς.

Παραδέχθηκε ότι αρχικά «ενοχλήθηκε» όταν ανακάλυψε ότι εκείνος έβγαινε με την Νταϊάνα -για την οποία πιστεύει ότι δεν ήξερε τίποτα γι' αυτήν-, αλλά δήλωσε ότι τώρα είναι ευχαριστημένη που μπόρεσε να βιώσει την αφοσιωμένη αγάπη του Ντόντι.

Για την Νταϊάνα είπε: «Ήμασταν και οι δύο πολύ-πολύ τυχερές που ήμασταν αποδέκτριες αυτής της αγάπης. Δεν ήταν πολλές γυναίκες».

Η γνωριμία και η σχέση της Annie με τον Ντόντι

Η Annie, συγγραφέας πλέον, της οποίας το τελευταίο βιβλίο έχει τίτλο «Menopause WTH!», μίλησε στη Sun πριν από το ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Dodi: Last Days Of A Playboy».

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχει η ίδια, αποκαλύπτει τη ζωή του Ντόντι, από τα πρώτα του βήματα στη γενέτειρά του, την Αίγυπτο, μέχρι την αντιμετώπιση του διαζυγίου των γονιών του σε νεαρή ηλικία, τη δημιουργία καριέρας στο Χόλιγουντ ως κινηματογραφικός παραγωγός και τη συνέχιση της σχέσης του με την πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο.

 'Τρίτο πρόσωπο' η Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η σοκαριστική αποκάλυψη 26 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η πέντε φορές παντρεμένη Annie, την οποία ανακάλυψαν για να εργαστεί ως μοντέλο λίγο μετά τα 20 της χρόνια, δήλωσε ότι γνώρισε τον Ντόντι το καλοκαίρι του 1996 στο γνωστό στέκι του Λονδίνου, το νυχτερινό κέντρο Tramp.

Η Annie, η οποία μέχρι τότε είχε εγκαταλείψει το μόντελινγκ για τις δημόσιες σχέσεις, θυμάται πώς εκείνος ζήτησε από τη φίλη της αν θα χόρευε μαζί του, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ίδια είπε: «Ήταν μεσάνυχτα και δεν ήθελα να είμαι εκεί».

«Θυμάμαι το προσωπάκι του. Ήταν σαν κάποιος να είχε πουλήσει τον σκύλο του. Ένιωσα άσχημα γι' αυτόν», είπε η Annie. Άλλαξε γνώμη όταν άρχισε να παίζει το αγαπημένο της τραγούδι, το Gangsta's Paradise του ράπερ Coolio. «Ο Ντόντι είχε κινήσεις. Με εξέπληξε γιατί έμοιαζε με ξενέρωτο. Δεν ήταν καλός συνομιλητής ή αφηγητής. Ήταν πολύ ντροπαλός».

Η πρώτη νύχτα που έμεινε στο διαμέρισμα του Ντόντι στο Park Lane έμοιαζε με σκηνή από την ταινία «Ιπτάμενος και τζέντλεμαν», σύμφωνα με την Annie.

Ο Ντόντι -ο οποίος είχε φοιτήσει στο Sandhurst, την κορυφαία ακαδημία εκπαίδευσης αξιωματικών του βρετανικού στρατού- το είχε γεμίσει με «όμορφες στρατιωτικές στολές» και της κρατούσε το χέρι καθώς κατέβαινε τις σκάλες.

Ως γιος του δισεκατομμυριούχου πρώην ιδιοκτήτη του Harrods, Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, ο Ντόντι είχε στη διάθεσή του ιδιωτικά τζετ και γιοτ.

Στη σειρά The Crown του Netflix, ο Ντόντι φαίνεται να σνιφάρει κοκαΐνη και να κάνει έρωτα με την τελευταία του κοπέλα σε ένα ιδιωτικό τζετ που πλήρωσε ο πατέρας του, αλλά η Annie είπε ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ λιγότερο λαμπερή για εκείνη.

Η ίδια θυμάται: «Πηγαίναμε στο Harry's Bar, θα έπαιρνε τις τρούφες, μετά πηγαίναμε στο Tramp και επιστρέφαμε στο σπίτι του με ένα μάτσο αποτυχημένους. Προσπαθούσα να κοιμηθώ νωρίς γιατί έπρεπε να σηκωθώ το πρωί. Εκείνος θα έπεφτε για ύπνο λίγο αργότερα. Ερωτοτροπούσαμε για λίγες ώρες. Σηκωνόμουν στις 6 το πρωί και έπρεπε να δανειστώ ένα από τα πουλόβερ του Ralph Lauren για να το φορέσω στη δουλειά. Οπότε ναι, ήταν πραγματικά λαμπερά», πρόσθεσε σαρκαστικά.

Η Annie ήταν θαυμάστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix, αλλά σταμάτησε να την παρακολουθεί πριν επικεντρωθεί στη διάσημη σχέση του πρώην της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία υποδύεται η Elizabeth Debicki. Η ίδια είπε: «Δεν εμπιστεύομαι το The Crown ότι έχει κάνει μια ακριβή απεικόνιση και θεώρησα ότι απλώς θα με ενοχλήσει».

'Τρίτο πρόσωπο' η Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η σοκαριστική αποκάλυψη 26 χρόνια μετά τον θάνατό της

Γιατί η Annie χώρισε με τον Ντόντι -Ο ρόλος της Νταϊάνα

Η Annie είπε πως αποφάσισε να διακόψει το ειδύλλιό της με τον Ντόντι -το οποίο διήρκεσε σχεδόν έναν χρόνο- επειδή είχε την υποψία ότι υπήρχε άλλη γυναίκα.

Είπε πως για πρώτη φορά υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ακυρώθηκε ένα ταξίδι που είχαν προγραμματίσει στις ΗΠΑ για τα Χριστούγεννα του 1996 με τον Μπρους Γουίλις και την Ντέμι Μουρ - με την οποία ο κινηματογραφικός παραγωγός Ντόντι συνεργάστηκε στην ταινία «The Scarlet Letter» του 1995.

«Είχαμε προγραμματίσει να πάμε στο Κολοράντο για να περάσουμε χρόνο με τον Μπρους και την Ντέμι. Ήμασταν έτοιμοι να πάμε και ήμασταν και οι δύο ενθουσιασμένοι γι' αυτό», είπε η Άνι.

«Το ταξίδι δεν έγινε και μαλώσαμε γι' αυτό». Θυμήθηκε πώς ο Ντόντι ξαφνικά «άλλαξε» και «σιώπησε». Και πρόσθεσε: «Προφανώς το ήξερα. Μπορείς να το διαβάσεις».

Ο Ντόντι είχε γνωρίσει για πρώτη φορά την Νταϊάνα σε έναν αγώνα πόλο το 1989, αλλά δεν τα βρήκαν, μέχρι που ο πατέρας του την κάλεσε να μείνει στην έπαυλή του στο Σεν Τροπέ τον Ιούλιο του 1997. Η Annie είπε ότι ανακάλυψε πως ο πρώην της έβγαινε με την Νταϊάνα όταν είδε τις φωτογραφίες τους στο πολυτελές θέρετρο της Γαλλικής Ριβιέρας - συμπεριλαμβανομένης της διάσημης φωτογραφίας με το «φιλί».

Αλλά πιστεύει πως ήταν μαζί «αρκετό καιρό» πριν τα πράγματα δημοσιοποιηθούν. Όταν άκουσε τα νέα, παραδέχθηκε: «Ήμουν λίγο ενοχλημένη».

Εκτός από την Annie, στη νέα ταινία μιλάνε από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Ντόντι, όπως ο Βρετανός πρώην αξιωματικός της Βασιλικής Στρατιωτικής Αστυνομίας Lee Sansum, ένας από τους προσωπικούς σωματοφύλακες της οικογένειας Fayed, και ο επί επτά χρόνια προσωπικός μπάτλερ του Dodi, René Delorm, ο οποίος ζούσε μαζί του και ταξίδευε μαζί του σε όλο τον κόσμο.

Ο Ντόντι, η κοκαΐνη και η Νταϊάνα

Ο Peter Riva, ο οποίος γνώριζε τον Ντόντι από την εποχή που φοιτούσε σε ένα ελίτ ελβετικό οικοτροφείο, υποστηρίζει επίσης στο ντοκιμαντέρ ότι κάποτε είδε τον Ντόντι να μεταφέρει ένα «τούβλο» κοκαΐνης στο διαβόητο νυχτερινό κέντρο Studio 54 στη Νέα Υόρκη.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η πριγκίπισσα έβγαινε με τον Ντόντι, η Άνι είπε πως το άγριο παρελθόν του την οδήγησε να προβλέψει μια κακή έκβαση για τη σχέση.

Η ίδια είπε: «Υπήρχε ένα προαίσθημα ότι θα τον σταύρωναν. Όλοι όσοι ήταν μαζί της θα καταστρέφονταν εντελώς. Είχε πολλά να κρύψει, δυστυχώς. Είχα αυτόν τον πραγματικό φόβο. Και πραγματικά είπα σε έναν φίλο μου: "Αυτό δεν πρόκειται να έχει καλό τέλος"».

Στη δεκαετία του '90 η καλά δικτυωμένη Annie ζούσε έναν τρόπο ζωής τζετ σετ. Ήταν φίλη με την εκλιπούσα κοσμική Τάρα Πάλμερ-Τόμκινσον και την πρώην Μις Ηνωμένο Βασίλειο Κίρστι Μπερταρέλι, η οποία πέρυσι έγινε η πλουσιότερη διαζευγμένη της Βρετανίας με διακανονισμό 400 εκατομμυρίων λιρών μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, τον Ελβετό μεγιστάνα της βιοτεχνολογίας Ερνέστο Μπερταρέλι.

«Νομίζω ότι ήμουν η μόνη από τις φίλες μου που δεν ήταν παιδί του Trust Fund. Ήμουν η μόνη που έπρεπε να σηκωθεί στις 6 το πρωί και να πάει στη δουλειά», είπε η Άννι και ανέφερε πως η εγκατάλειψη του Ντόντι αποτέλεσε «σημείο καμπής» στη ζωή της.

«Δεν ήμουν καθόλου στο προσκήνιο, αλλά πολλοί φίλοι μου, όπως η Tara Palmer-Tomkinson, ήταν, και τους είδα να ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Ήταν ένα σημείο καμπής να αφήσω πίσω μου έναν τρόπο ζωής που δεν απολάμβανα. Και πήρα την απόφαση να ζήσω μια πιο ήρεμη, πιο ήσυχη και γαλήνια ζωή».

Η ανύπαντρη Annie -η οποία ήταν κάποτε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Gary Cardone, του οποίου ο αδελφός Grant έπαιζε στην αμερικανική σειρά ριάλιτι «Undercover Billionaire»- είπε ότι εκείνη και ο Ντόντι δεν ήταν πολύ ταιριαστοί - αλλά εκείνος και η Νταϊάνα ήταν.

'Τρίτο πρόσωπο' η Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η σοκαριστική αποκάλυψη 26 χρόνια μετά τον θάνατό της

Ο «απόλυτα ερωτευμένος» με την Νταϊάνα, Ντόντι

Αφού είδε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ζευγαριού στο ασανσέρ του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι εκείνη τη μοιραία νύχτα τον Αύγουστο του 1997, λίγο πριν σκοτωθούν, είπε ότι μπορούσε να δει πως ήταν «απόλυτα ερωτευμένος» με την Νταϊάνα.

Όσο ζούσε ο διαζευγμένος Ντόντι -ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Suzanne Gregard για οκτώ μήνες τη δεκαετία του 1980- φέρεται να έβγαινε με μια σειρά από διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, η Μπρουκ Σιλντς και η Γουινόνα Ράιντερ.

Το μοντέλο από τις ΗΠΑ Kelly Fisher φέρεται να ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ντόντι πριν από την Νταϊάνα. Όταν οι φωτογραφίες παπαράτσι αποκάλυψαν ότι η πριγκίπισσα έδειχνε άνετα με τον Ντόντι σε ένα γιοτ, η Κέλι εξοργίστηκε τόσο πολύ, που έκανε μήνυση στον αρραβωνιαστικό της.

Από την πλευρά της, η Annie επέμενε πως ο Ντόντι, παρότι είχε τη φήμη του playboy, θα έμενε πιστός στην Νταϊάνα αν ζούσαν και οι δύο.

Η Annie, η οποία, εκτός των άλλων, διευθύνει μια ομάδα διάσωσης σκύλων στο Facebook, δήλωσε: «Νομίζω ότι θα είχαν κάνει παιδιά, θα είχαν κάνει οικογένεια, επειδή οι στόχοι και οι σκοποί τους ήταν ευθυγραμμισμένοι. Πιστεύω ότι, αν υπήρχε ο ένας και μοναδικός / η μία και μοναδική για τον καθέναν, τότε η Νταϊάνα ήταν η δική του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share