Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά: Στα "μαχαίρια" Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Το άλλοτε ζευγάρι δεν κράτησε και τις καλύτερες σχέσεις

24 Ιανουαρίου 2023 16:54
Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά: Στα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί στο παρελθόν να ήταν ζευγάρι, αλλά πλέον… ούτε που μιλιούνται! Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη, που συναντήθηκαν πριν κάποιο καιρό στο γνωστό κοσμικό στέκι «Mario» της Πάρου και δεν είπαν ούτε «γεια». Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό που έκανε την Σοφία Αλιμπέρτη να σπαράξει στο κλάμα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, βρισκόταν στο μαγαζί, όπου διασκέδαζε με φιλική της παρέα. Να σου λοιπόν, «σκάει μύτη» ο πρώην –Αλέξανδρος Παρθένης-, και τα δυο τους έρχονται σχεδόν… «face to face»!

Ο Αλέξανδρος Παρθένης πέρασε από το «Mario» ώστε να χαιρετήσει μια φιλική του παρέα. Αφού έκατσε λοιπόν 5-10 λεπτά στο τραπέζι τους και «τα είπαν», ήρθε η ώρα για να φύγει. Σηκώθηκε, πέρασε λοξά από το τραπέζι που καθόταν η Σοφία Αλιμπέρτη, και ούτε «γεια» δεν της είπε.

«Καπνός» ο Παρθένης στη θέα της πρώην… Αλλά και η Σοφία Αλιμπέρτη... δεν πολυσκοτίστηκε!

Αν και πάει καιρός που το ζευγάρι έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά: Στα 'μαχαίρια' Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης

Έριξε «βόμβα» η Σοφία Αλιμπέρτη: «Μετά από όλα αυτά αποφάσισα φέτος να...»

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε για όλα στο περιοδικό «Hello», απαντώντας σε όλα για την προσωπική της ζωή με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, που έχει αλλάξει εμφάνιση, αναφέρθηκε στην απόφαση να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σημερινή ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Σοφία, γιατί αυτή η αποχή; Γιατί αποφάσισες στο peak της καριέρας σου να τα αφήσεις όλα πίσω και να ζήσεις μόνιμα στην Πάρο; Δραστηριοποιείσαι με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εστίασης δημιουργώντας τα δικά σου all-day ρεστοράν και καφέ.

Να το εξηγήσουμε κι αυτό, ότι έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Δεν το έκανα από χόμπι, αλλά για βιοπορισμό. Γιατί πολλοί φαντάζονται και νομίζουν πολλά…

Σοφία Αλιμπέρτη φέτος

Ένιωσες ποτέ να… πετάς;

Όχι, δεν καβάλησα το καλάμι γιατί ποτέ δεν είδα όλο αυτό που έκανα πιο σοβαρά απ’ όσο έπρεπε. Δεν μου έτυχε ξαφνικά ώστε να τρελαθώ. Είχα την ωριμότητα να καταλάβω τι μου συνέβαινε.

Σε αντίθεση με τα παιδιά – θαύματα του Χόλιγουντ.

Άλλα τα μεγέθη αφενός και άλλη η συμπεριφορά της οικογένειας αφετέρου. Εκεί τα παιδιά τα πουλούν οι ίδιες οι οικογένειες τους. Πως να μην τρελαθούν; Πως να μη χάσουν τον έλεγχο αν δεν έχουν ισορροπία;

Δεν σου λείπει καθόλου η δουλειά σου;

Όχι. Αυτό που μου λείπει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Θα μπορούσα να κάνω ραδιόφωνο ή podcast. Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, ειδικά μετά από αυτά που μας βρήκαν, να μοιραστώ τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου.

Θα μπορούσες να το κάνεις τώρα, που αποφάσισες να αφήσεις την Πάρο για τον χειμώνα και να έρθεις στην Αθήνα. Πως και πήρες αυτή την απόφαση; Πως πέρασες στο νησί την πανδημία;

Καλύτερα απ’ ότι θα την περνούσα στην Αθήνα, φαντάζομαι. Σε άλλη ατμόσφαιρα, με άλλες εικόνες, πιο ξεκούραστες στο βλέμμα. Η μοναξιά όμως και το κλείσιμο ήταν τα ίδια. Για κανέναν άνθρωπο δεν ήταν εύκολα. Μετά από όλα αυτά, φέτος αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα για να βρεθώ στην αγκαλιά των παιδιών μου, στην ασφάλεια τους. Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη. Θέλω κοντά την οικογένεια και τους φίλους μου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share