Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Ξέσπασε» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν προσβλητικό...» (Video)

«Ας μην το συζητήσουμε γιατί...»

24 Ιανουαρίου 2023 16:20
«Ξέσπασε» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν προσβλητικό...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για την υποστήριξη προς την σύζυγο του, Λένα Δροσάκη στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα λαμβάνουν χώρα κατά τη δίκη του ηθοποιού. Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βρεθεί την τελευταία διετία στο επίκεντρο της προσοχής και για άλλους λόγους, πέραν της καλλιτεχνικής τους πορεία, μην έχοντας και οι ίδιοι πάντως τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να καταλάβει. Επίσης, δεν είναι ταινία και δεν έχει cut για να το ξαναπάμε.

Είναι κάτι άλλο, είναι η ζωή και είναι μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολο που δεν είναι εύκολο κάποιος να είναι προετοιμασμένος για να την αντιμετωπίσει. Επαγγελματίες αυτού του χώρου γνωρίζουν πολύ καλά και εγώ ήρθα σε δύσκολη θέση αρκετές φορές. Από αυτά που άκουγα μέχρι που υπήρξε και προσωπική διένεξη κάποια στιγμή».

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν προσβλητικό αυτό που άκουσα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω ανάλυση του περιστατικού , απλά περιγράφω ακόμα και οι δικηγόροι κάνουν μέσα στη δουλειά πράγματα τέτοια. Η σύζυγος μου είναι μάρτυρας αυτής της δίκης οπότε εμπλέκομαι και γω.

Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε κανένα περιστατικό με τον κατηγορούμενο. Ας μην το συζητήσουμε γιατί το έχουμε συζητήσει και κατ’ ιδίαν και έχουν ειπωθεί και πράγματα σε εκπομπές που δεν ισχύουν. Ποτέ δεν έχουμε έρθει σε καμία αντιπαράθεση, να τσακωθούμε ή να πλακωθούμε όπως γράφτηκε και είπαν σε άλλες εκπομπές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share