Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα ζήλευε και η Ελένη Μενεγάκη: Όταν ο Μάκης Παντζόπουλος αποθανάτισε το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου, Γαία στην Άνδρο

"Μούσα" της Άνδρου

24 Ιανουαρίου 2023 16:10
Θα ζήλευε και η Ελένη Μενεγάκη: Όταν ο Μάκης Παντζόπουλος αποθανάτισε το κορίτσι του Άγγελου Λάτσιου, Γαία στην Άνδρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, μαζί με τη σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη, έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει κοινές διακοπές στο αγαπημένο νησί της οικογενείας, στην Άνδρο. Με την ευκαιρία, δείτε την αμύθητη περιουσία της γνωστής παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και μάλιστα συχνά τόσο ο γιος της Ελένης Μενεγάκη όσο και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι πολλοί θα παρατήρησαν ότι η Γαία Μερκούρη κοσμεί την σελίδα του "Onar", του ξενοδοχείου του Μάκη Παντζόπουλου στα social media.

Το πήραν απόφαση πριν μπει στρατό: «Αρραβώνιασε Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη η Ελένη Μενεγάκη»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή μονάχα για τον έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, μα βλέπει και το βλαστάρι της, τον Άγγελο Λάτσιο, να είναι χαρούμενος μαζί με τη Γαία Μερκούρη.

Οι δυο τους είναι... σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι και περνούν υπέροχα μαζί, έχοντας και την έγκριση όλων των «συμπεθερικών». Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, πολλά έχουν ακουστεί, είτε περί γάμου είτε περί εγκυμοσύνης της Γαίας, με το ζευγάρι να διαψεύδει, ωστόσο το «Yes Magazine» επιμένει, τουλάχιστον ως προς το πρώτο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι πέρασε βέρες προτού ο Άγγελος, που ακολουθεί το δικό του επαγγελματικό προσανατολισμό παράλληλα, καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό, με τις οικογένειές τους να χαίρονται ιδιαίτερα για το γεγονός. Μένει να φανεί κατά πόσο ισχύει αυτό το δημοσίευμα, αν και σίγουρα Άγγελος και Γαία είναι στην καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Yes Magazine Άγγελος Λάτσιος αρραβώνας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share