Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από την Ελένη Μενεγάκη: «Είχα δώσει όλο μου το πρώτο μηνιάτικο, για να…»

Τι αποκάλυψε για τα έξοδά της;

24 Ιανουαρίου 2023 13:39
«Βόμβα» από την Ελένη Μενεγάκη: «Είχα δώσει όλο μου το πρώτο μηνιάτικο, για να…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν έχει σπαταλήσει τα χρήματα της για να αγοράσει κάτι υπέροχο και άχρηστο ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη την Ζέτα Μακρυπούλια και τελικά απάντησε η ίδια. Δε φαντάζεστε που ξόδεψε το πρώτο της μηνιάτικο!

Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μεγάλο παράπονο της παρουσιάστρια από τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Θυμάμαι την πιο ανόητη σπατάλη που είχα κάνει.

πρώτο μηνιάτικο Ελένης Μενεγάκη

Τα πρώτα καλά χρήματα που είχα βγάλει από τη δουλειά μου, δηλαδή μιλάω για το Πρωινό κοκτέιλ ή τη Mega Banca, είχα δώσει όλο μου το πρώτο μηνιάτικο, που δεν ήτανε και λίγο, και είχα πάρει ένα πολύ ωραίο κόσμημα για το λαιμό.

Το θαύμαζα, δεν είχα να φάω όμως και πήγαινα στη μάνα μου και της έλεγα «μαμά, δώσε μου ένα ταληράκι» και μου έλεγε «Φύγε σε κλωτσιές θα σου το δώσω, που πήγαν τα λεφτά σου;», είχε αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη.

«Ψάχνουν τουαλέτα να κάνουν σ@ξ, σου ορκίζομαι...»: Σάλος με τις δηλώσεις Λιάγκα για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο!

Δεν είχαν προηγούμενο οι δηλώσει του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις πριν μερικά χρόνια.

Με την ευκαιρία, δείτε με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος.

Ο παρουσιαστής του Πρωινό, όταν είδε τις φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους στα περιοδικά, είπε: «Είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz.

δηλώσεις Γιώργου Λιάγκα για Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο

Πιστεύω ότι βρίσκονται και θέλουν να βρουν τουαλέτα, δωμάτιο κλπ. να πάνε να κάνουν σεξ! Σου ορκίζομαι, δεν κρατιέται ο ένας για τον άλλον! Τρελαίνονται! Είναι πολύ ερωτευμένοι»!

Μάλιστα, σε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη την ώρα που έκανε pilates, ο Γιώργος Λιάγκας αναφώνησε: «Στα τέσσερα! Στα τέσσερα»!

Σπαραγμός για την Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος σκέφτομαι ασταμάτητα ότι σε έναν μήνα η κόρη μου...»

Με αφορμή το γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη στην κόρη της που έγινε 18 χρονών, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις για την κόρη της Λάουρα η οποία ενηλικιώνεται τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρότι και ο γιος της έχει ενηλικιωθεί, ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share