Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε «βόμβα» η Έλλη Στάη: «Τον γιο μου πρώτα τον...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

24 Ιανουαρίου 2023 12:49
Έριξε «βόμβα» η Έλλη Στάη: «Τον γιο μου πρώτα τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν και αποφεύγει να μιλά για την οικογένεια και την προσωπική της ζωή, η Έλλη Στάη είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν τη μεγάλη αγάπη που έχει στο γιο της, Μάρκο Κατσίμη. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η ολόγυμνη φωτογράφιση που έκανε η δημοσιογράφος.

«O Mάρκος, ο γιος μου, είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος. Υπάρχει ουσιαστική ψυχική επαφή και σωστή συνεννόηση. Εδώ και χρόνια ανταλλάσσουμε απόψεις.

Υπολογίζω πολύ τη γνώμη του, τώρα που έχει προκύψει ένα θέμα στη δουλειά περιμένω να περάσει η ώρα για να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο. Βρίσκεται σε ένα συνέδριο ενέργειας στην Αμερική. Τον γιο μου πρώτα τον εκτιμώ και μετά τον αγαπάω»

Η Έλλη Στάη με το γιο της, Μάρκο Κατσίμη

Ήταν δύσκολο για εκείνον να έχει την Έλλη Στάη μητέρα;

«Από μικρό προσπάθησα να τον ισορροπήσω σε όλα τα ζητήματα. Να ξεκινήσει την πορεία του στη ζωή ως ένας ταπεινός άνθρωπος. Ακόμη και τα οικονομικά του ήταν μετρημένα.

Δεν ήθελα να νιώθει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Θέλησα το παιδί μου να πατάει γερά στη γη και να μη μεγαλώσει ευνουχισμένο», είχε αναφέρει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Ασπρόμαυρο πλακάκι, τεράστια τραπεζαρία και τζάκι: Αυτό είναι το ζεστό σπίτι της Έλλης Στάη (photos)

Η Έλλη Στάη έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και, πολύ περισσότερο, της τηλεόρασης. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν η γνωστή δημοσιογράφος πριν τις πλαστικές.

Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1954 και αποφοίτησε από το Αρσάκειο και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια Νομικής υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες στη Σορβόννη και για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος.

Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ' όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού. Η μητέρα της, Αικατερίνη (Ρενέ) Τσαρλαμπά, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Η γνωστή δημοσιογράφος διαθέτει social media, ωστόσο είναι πολύ περιορισμένα τα στιγμιότυπα που ανεβάζει από την καθημερινότητά της.

Σε μερικές φωτογραφίες η Έλλη Στάη μας αφήνει να δούμε το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο διαθέτει ασπρόμαυρο πλακάκι, μια τεράστια τραπεζαρία, αλλά και τζάκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share