Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από Θοδωρή Μαραντίνη: «Ήμασταν σε διάσταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους πριν το διαζύγιο;

24 Ιανουαρίου 2023 12:01
Αποκάλυψη «βόμβα» από Θοδωρή Μαραντίνη: «Ήμασταν σε διάσταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον καιρό που βρέθηκαν σε διάσταση πολύ πριν πάρουν διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξή του.

Στο σήμερα το πολύκροτο διαζύγιό του έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης με τις εκάστοτε τοποθετήσεις των δύο πλευρών, με τον καλλιτέχνη μάλιστα να φτάνει σε σημείο να μιλά για λάθος που την παντρεύτηκε.

«Όντως, υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά πολύ γρήγορα καταλάβαμε πως θέλουμε να είμαστε μαζί. Η γνωριμία μας θεωρώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, απλά εμείς δεν το αφήσαμε να εκδηλωθεί. Μόλις το πήραμε απόφαση, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και κινηματογραφικά», δήλωσε στο People.

Μαραντίνης: Οι δηλώσεις του για τη Σίσσυ Χρηστίδου πριν το διαζύγιο

«Ένα από τα δυνατά στοιχεία στην σχέση μας είναι πως με την Σίσσυ κάνουμε καλή παρέα. Στο σπίτι μας έχουμε συνέχεια κόσμο και της αρέσει ο σαματάς».

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου διάσταση

«Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως είμαι αντικοινωνικός τύπος, διότι όλο το απόθεμα της κοινωνικότητάς μου το σπαταλάω στην δουλειά. Υπάρχουν φορές που είμαι μουντρούχος, δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και θέλω να απομονωθώ. Μετά από ένα live μπορώ να κάνω για ώρα βόλτες με το αυτοκίνητο προτού πάω σπίτι ώστε να ηρεμήσω», είπε ο τραγουδιστής.

Η γνωριμία του Μαραντίνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Παράλληλα, αναφέρθηκε και για τη γνωριμία του με την παρουσιάστρια, όταν εκείνη έκανε την πρώτα της βήματα στην ιδιωτική τηλεόραση.

«Με την Σίσσυ γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ ανάμεσά μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί», υποστήριξε ο τραγουδιστής των Onirama.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share