Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Άντζελα Δημητρίου: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε!

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

24 Ιανουαρίου 2023 11:23
«Βόμβα» από Άντζελα Δημητρίου: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου, είναι ένα από τα το πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz και κατά καιρούς τραβάει την προσοχή με τα διαμαντάκια που πετάει. Ωστόσο, σε μια κατάθεση ψυχής η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε κάτι πολύ πιο σοβαρό και πιο συγκεκριμένα την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε

Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις που έκανε σε ελληνικό έντυπο, μίλησε μεταξύ άλλων για μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, λέγοντας: «Ούτε η οικογένεια μου ξέρει ότι πήγα να αυτοκτονήσω.

Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά», αναφερόμενη στην περίοδο μετά τον χαμό του αδερφού της.

απόπειρα αυτοκτονίας Άντζελας Δημητρίου

«Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο.

Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει “δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου», κατέληξε.

«Κάνω τη μεσοθεραπεία του βαμπίρ»: Σκέτη «λάβα» οι αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που είχε κάνει η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξη που έδωσε στη Σάσα Σταμάτη για το Πρωινό πριν μερικά χρόνια.

Με την ευκαιρία αυτό είναι το πρόβλημα υγείας της κόρης της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει κάνει περίπου 20 εκτρώσεις. Δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι και να πηγαίνει στον άλλον κόσμο, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά». Αγνοώντας πως υπάρχουν τρόποι εκτός της έκτρωσης, για να προλάβεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Στην συνέχεια μίλησε και για την ενδιαφέρουσα θεραπεία που κάνει. Γνωστή από την Καρντάσιαν και ως ‘’βαμπιρ’’. Αφού απαιτείτε αίμα για να γίνει. Και κάπως έτσι παραμένει όμορφη στην ηλικία της.

Άντζελα Δημητρίου

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι και να πηγαίνει στον άλλον κόσμο, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά. Όταν υπάρχει πάθος δεν μπορείς να κάνεις προφύλαξη. Εμμηνόπαυση είχα στα 40 από στεναχώρια».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το μυστικό ομορφιάς της: «Κάνω τη μεσοθεραπεία του βαμπίρ, με το αίμα και είναι πάρα πολύ καλή. Σου παίρνουν το αίμα και στο περνούν στο πρόσωπό σου, στον λαιμό, στο ντεκολτέ και ανανεώνονται τα κύτταρά σου. Είμαι 62 παρακαλώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share