Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας: «Με τη Φαίη Σκορδά χώρισα, γιατί...»

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

24 Ιανουαρίου 2023 08:33
Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας: «Με τη Φαίη Σκορδά χώρισα, γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερές ήταν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, αφού παραδέχθηκε για ποιο λόγο χώρισαν. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έκαναν...φτερά 500.000 από τους λογαριασμούς τους.

Η απάντησή του στο περιοδικό «Down Town» έβαλε τέλος στα σενάρια, σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, επισημαίνοντας πως ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ενώ και τώρα διατηρούν καλές σχέσεις.

«Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ», είπε ο ίδιος, έχοντας προσφάτως βρεθεί σε έξαλλη κατάσταση.

Και πάλι δεν απαντάς στο γιατί.

Γιατί; Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων.

Σε εσάς τι τελείωσε;

Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά.

Ήταν δύσκολη απόφαση;

Πολύ δύσκολη και για μένα και για τη Φαίη. Και το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ και η Φαίη, γιατί εμείς είμαστε ενήλικες, παίρνουμε τις αποφάσεις μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αυτές δημιουργούν.

Το δύσκολο κομμάτι ήταν τα παιδιά. Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και ακόμη συμβουλευόμαστε για το πώς θα το διαχειριστούμε. Είμαστε και οι δύο πάνω από τα παιδιά μας και προσπαθούμε και στη ζωή μας να είμαστε όσο πιο διακριτικοί μπορούμε ώστε να μη φτάσει κάτι λανθασμένο στα αφτιά τους. Γιατί εγώ στο θέμα των παιδιών είμαι κέρβερος. Εκεί τρελαίνομαι.

Τελικά η Φαίη πού μένει με τα παιδιά;

Θα μείνει δίπλα, 400 μέτρα από το παλιό σπίτι.

Σας ρώτησαν τα παιδιά γιατί μένετε πια μακριά;

Ο μεγάλος, που είναι 6,5 χρονών και το μυαλό του, η κρίση και η αντιληπτικότητά του είναι παιδιού δέκα χρονών, μας ρώτησε. Εντάξει, ο μικρός ακόμη δεν έχει πολυαντιληφθεί τι γίνεται. Μας ρωτάνε γιατί δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι όλοι μαζί.

Και τι απαντάτε;

Μόνο την αλήθεια. Δεν λες ποτέ ψέματα στα παιδιά. Αυτό μας συμβούλεψαν και οι ειδικοί, αυτό κάναμε. Τους είπαμε ότι ο μπαμπάς αγαπάει πολύ τη μαμά, κάτι που ισχύει, ότι παραμένουμε οικογένεια, αλλά επειδή μερικές φορές δημιουργούνται εντάσεις και υπάρχει γκρίνια, προέχει το να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, γι’ αυτό είναι καλύτερα να ζούμε χωριστά, κοντά μεν αλλά όχι κάτω από την ίδια στέγη.

Και η απόφαση ουσιαστικά του να μείνουμε κοντά ήταν της Φαίης, γιατί εκείνη αποφάσισε να αγοράσει σπίτι κοντά. Επίσης, και εγώ και η Φαίη δεν έχουμε τους τυπικούς κανόνες ποιος θα έχει τα παιδιά. Έχω πρόσβαση όποτε θέλω, τα παίρνω ταξίδι, όποτε θέλει τα παίρνει η Φαίη, όλα είναι καλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share