Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις σοκ για την Πάμελα Άντερσον: «Με κακοποιούσε όταν ήμουν παιδί - Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά»

Όσα έρχονται στο φως από τη σταρ στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

24 Ιανουαρίου 2023 08:11
Αποκαλύψεις σοκ για την Πάμελα Άντερσον: «Με κακοποιούσε όταν ήμουν παιδί - Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή κάνει η Πάμελα Άντερσον στο νέο ντοκιμαντέρ που αναμένεται στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου με τίτλο «Pamela, a love story». Η 55χρονη σταρ αποκαλύπτει ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μπέιμπι σίτερ της όταν ήταν παιδί επειδή την κακοποιούσε.

«Ήταν τρία με τέσσερα χρόνια κακοποίησης», λέει η ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω της σειράς Baywatch, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα της νταντάς. «Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατεύσω τον αδερφό μου από εκείνη», προσθέτει η Άντερσον.

«Προσπάθησα να τη σκοτώσω, προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό ζαχαρωτό», συμπλήρωσε. Όταν όμως η απόπειρά της απέτυχε, ευχήθηκε η νταντά να πεθάνει. «Της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και πέθανε σε αυτοκινητιστικό την επόμενη ημέρα. Νόμιζα ότι την είχα σκοτώσει με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν».

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον με διάσημο μουσικό!

«Ήμουν σίγουρη ότι το είχα κάνει. Ότι ευχήθηκα τον θάνατό της και είχε πεθάνει. Έζησα με αυτό ολόκληρη τη νεαρή ζωή μου», συμπληρώνει. Σε άλλο σημείο, η Πάμελα Άντερσον διαβάζει τα παιδικά της ημερολόγια για να αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν 25χρονο γείτονα στην ηλικία των 12 ετών.

«Πήγαμε με μια φίλη στο διαμέρισμα ενός φίλου, εκείνη πήγε επάνω με τον τύπο που είχε ερωτευτεί. Άρχισα να παίζω κάτω με τον φίλο του και την περίμενα. Παίξαμε για λίγο μέχρι που με κοίταξε και μου είπε ότι φαίνομαι να χρειάζομαι μασάζ. Ήταν 25, εγώ 12. Με βίασε. Αισθάνθηκα ότι έφταιγα εγώ», εξομολογείται. Καθώς αισθανόταν ότι δεν είχε κανέναν να στραφεί για βοήθεια, το κράτησε μυστικό για χρόνια…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share