Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Πόπη Τσαπανίδου: Απάντησε πρώτη φορά για τις δηλώσεις της ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική (Video)

Θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους

22 Ιανουαρίου 2023 19:26
Έξαλλη η Πόπη Τσαπανίδου: Απάντησε πρώτη φορά για τις δηλώσεις της ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου η οποία απάντησε για πρώτη φορά στα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική.

«Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί και είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη. Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την απόφασή της να αναλάβει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα. Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις και όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Πόπη Τσαπανίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτή την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες, απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική, καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή».

«Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Αποχαιρετώ τη δημοσιογραφία», ανέφερε στη συνέχεια.

Κόλαφος η Πόπη Τσαπανίδου: «Πάντα με καταπίεζε – Ήταν το χειρότερό μου…»

Η Πόπη Τσαπανίδου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν στο περιοδικό People και στο Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε καθημερινά στην καριέρα της.

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ξανά η Πόπη Τσαπανίδου.

«Το κομμάτι της προβολής πάντα με καταπίεζε. Ήταν το χειρότερό μου να βάφομαι, να χτενίζομαι και να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι, διότι κανονικά είμαι αυτό που βλέπεις τώρα. Ακόμα και αυτή η διαδικασία της επιμέλειας της εικόνας μού έπεφτε πολύ βαριά. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο και θεωρώ πως πρέπει να είμαστε απλοί, προσιτοί και αληθινοί απέναντι στους τηλεθεατές, ακόμα και με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω.

Πόπη Τσαπανίδου

Δεν είπα ποτέ πως θα εγκαταλείψω για πάντα την τηλεόραση. Είπα όμως πως δεν θέλω να επαναλάβω όσα έκανα μέχρι σήμερα στη δημοσιογραφία. Και αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι του wellness, που ουσιαστικά είναι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που θα μπορεί να καλύψει τις δικές μου ανάγκες στην τηλεόραση, δεν είμαι αρνητική να το κάνω. Έχω ως αρχή στη ζωή μου ότι “Ποτέ μη λες ποτέ”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share