Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Κατερίνα Ζαρίφη: «Μετά το συμβόλαιο μας με τον Νίκο Μουτσινά χάσαμε...»

«Θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε...»

22 Ιανουαρίου 2023 15:47
«Βόμβα» από Κατερίνα Ζαρίφη: «Μετά το συμβόλαιο μας με τον Νίκο Μουτσινά χάσαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο Μουτσινά και το συμβόλαιο τους στον Πρωινό Καφέ που παρουσίαζαν. Παράλληλα και ο Λάκης Λαζόπουλος έριξε τα «πυρά» του κατά του παρουσιαστή.

«Απ’ όσα πράγματα έχω κάνει στην τηλεόραση, περισσότερο με ζόρισε ο Πρωινός Καφές με τον Νίκο Μουτσινά. Δεν θα το ξανάκανα ποτέ στη ζωή μου. Στις εποχές των gossip εκπομπών έχω δει σχολιασμό 45 λεπτών με τη φωτογραφία μας για το αν πρέπει εμείς να κάνουμε πρωινό. Ίσως έπρεπε τότε να κινηθούμε νομικά.

Είχε στηθεί μέχρι και λινκ έξω από το σπίτι μου στη Θήβα. Ήταν μεγάλο τραύμα και εγώ δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη ανακούφιση από την ημέρα που είπαμε ότι σταματάμε τον Πρωινό Καφέ. Όταν από χαϊδεμένο παιδί αρχίζουν και σε σφαλιαρίζουν από παντού παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη συνέχεια: «Ο Νίκος είχε τσαγανό, θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο κουλ, αλλά δεν το ξέραμε το παιχνίδι αυτό τότε. Χαθήκαμε τότε με τον Νίκο, ήταν ένα πράγμα που θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε. Μετά το συμβόλαιο μας με τον ΑΝΤ1 χάσαμε και οι δύο τους παππούδες μας».

Σούσουρο στη showbiz με τον Νίκο Μουτσινά: Στην φόρα η σχέση του με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν αφήνει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή να διαρρέουν, ωστόσο οι διασυνδέσεις του έχουν δείξει, ότι έχει μια σχέση, που λίγοι γνώριζαν, με πρώην σύντροφο κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή, με τον παρουσιαστή να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό καλής του φίλης.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, ο Ανδρέας Βούλγαρης, ο οποίος ανήκει στο συγκρότημα που παίζουν στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», Alcatrash έχει δημιουργήσει σχέση με πρώην σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η άγνωστη σχέση με πρώην του Αργυρού

Ο λόγος για τον Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής εταιρείας οινοποιίας, «Tsantali» που ανήκει στην οικογένειά της. Η ίδια στο παρελθόν είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς όμως να το έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο.

Σούσουρο στη showbiz με τον Νίκο Μουτσινά: Στην φόρα η σχέση του με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή

Σήμερα η Κατερίνα Τσάνταλη έχει μια όμορφη σχέση με τον Ανδρέα Βούλγαρη και μάλιστα μια φωτογραφία ήρθε να το επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share