Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Αριστοτέλη Ωνάση: «Από τσιγκουνιά δεν ήθελε να...» - Οι τύψεις για το θάνατο του Αλέξανδρου

Ο Αλέξης Μανθεάκης, ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας είχε εξομολογηθεί κάποια ιδιαίτερα περιστατικά

22 Ιανουαρίου 2023 15:01
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Αριστοτέλη Ωνάση: «Από τσιγκουνιά δεν ήθελε να...» - Οι τύψεις για το θάνατο του Αλέξανδρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλαίσιο της προβολής κομματιών των συνεντεύξεων που κόπηκαν στο μοντάζ, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είχαν προβληθεί κάποια ιδιαίτερα αποσπάσματα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ εντύπωση είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για το θάνατο του Αλέξανδρου και τις τύψεις που ένιωσε ο Έλληνας κροίσος λόγω της τσιγκουνιάς του.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, είχε εξομολογηθεί κάποια ιδιαίτερα περιστατικά που αφορούν στους Ωνάσηδες και τα οποία προκαλούν αίσθηση. Με την ευκαιρία, δείτε τις 4 επιχειρηματικές αρχές που ακολουθούσε ο Αριστοτέλης και τον έκαναν ζάμπλουτο.

Τι έκανε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, όταν σκοτώθηκε ο γιος του, Αλέξανδρος;

«Η αλήθεια για την “Κατάρα των Ωνάσηδων” είναι ότι έχουν χαθεί γύρω στα 30 άτομα, έχουν πεθάνει με περίεργους τρόπους. Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν ανεξήγητους θανάτους. Ο τρόπος που πέθανε η Χριστίνα, η οικογένεια έχει μια άποψη, δεν μιλάει ποτέ. Ακούστηκαν πολλά, ότι αυτοκτόνησε, ότι πήρε χάπια… Ο καθένας έχει την άποψή του, η αλήθεια ποτέ δεν θα βγει.

Αλέξανδρος και Αριστοτέλης Ωνάσης

Η αλήθεια δεν θα βγει ποτέ για τον Αλέξανδρο, τον θείο της, πώς πέθανε. Γιατί είχαν αλλαχτεί τα καλώδια στο αεροπλάνο; Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Ποιος το έκανε, γιατί… Αθωώθηκαν κάποιοι, πήγαν τρία χρόνια στα δικαστήρια, αθωώθηκαν και είπαν ότι κάποιοι άλλοι είχαν κάνει τη ζημιά.

Χτύπησαν τον γιο του και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τέλειωσε, κατέρρευσε. Ο κύριος λόγος που κατέρρευσε ήταν από τύψεις γιατί ο Αλέξανδρος είχε πάθος με την ασφαλή πτήση, το είχε έννοια και έλεγε στον πατέρα του “το αεροπλάνο αυτό είναι παλιό, να το αλλάξουμε και να πάρουμε ελικόπτερο”.

Αλέξανδρος και Αριστοτέλης Ωνάσης στα μπουζούκια

Ο Ωνάσης, από τσιγκουνιά πιο πολύ, δεν ήθελε να ξοδέψει τα λεφτά, δεν αγόραζε το ελικόπτερο. Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ωνάσης, ήξερε ότι αν είχε πάρει το ελικόπτερο δεν θα είχε χάσει τον γιο του. Αυτό τον έκανε να μην μπορεί να συμβιβαστεί με τον θάνατο του γιου του», ανέφερε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Η αποκάλυψή του στο τέλος, συγκλονίζει: «Όταν ήταν στον Σκορπιό πήγαινε κάθε βράδυ στο παρεκκλήσι και έστρωνε τραπέζι, έβαζε ποτά και φαγητά και μίλαγε με τον γιο του»…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share