Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Με ζήλευε αφόρητα...»: «Καρφιά» από τον πρώην σύζυγο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

22 Ιανουαρίου 2023 14:07
«Με ζήλευε αφόρητα...»: «Καρφιά» από τον πρώην σύζυγο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνοιξε το στόμα του ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και αποκάλυψε πως τον ζήλευε αφόρητα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν καλεσμένοι πριν καιρό στην εκπομπή «Happy Day»και αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιό τους, τονίζοντας πως δεν το διαχειρίστηκαν πολιτισμένα. Όπως έχουμε δει, όμως, κάποιες φορές στο παρελθόν το πρώην ζευγάρι παραμένει ενωμένο για χάρη της κόρης του.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ταξιάρχης Χάνος και είπε:

«Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της

Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο…Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα»

Στη συνέχεια μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην σύζυγός της.

«Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες…», είπε γελώντας η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και συμπλήρωσε: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς.

Το πρώην ζευγάρι μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους χώρισε, ενώ καθοριστικό ρόλο για να διατηρήσουν καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα, έπαιξε η κόρη τους.

Με ατελείωτη βεράντα και όλο το Σαρωνικό στα πόδια της: Αυτό είναι το παραμυθένιο εξοχικό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει καταφέρει να εξαργυρώσει τη σπουδαία της καριέρα μέσα από μια άνετη ζωή, με την ίδια να διαθέτει ένα υπέροχο εξοχικό κοντά στην Αθήνα, με όλο το Σαρωνικό να είναι στα πόδια της.

Η ίδια επιλέγει πολλές φορές την Αίγινα, αυτή τη μαγευτική περιοχή της χώρας μας, ώστε να περνά εκεί ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της, καλώντας πολλές φορές φίλους και συναδέλφους της, για να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, μετά και από ένα σπάνιο reunion της ηθοποιού φέτος στην τηλεόραση.

Το υπέροχο σπίτι όπου περνά τα καλοκαίρια της

Σε προηγούμενη χρονιά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για την συνάντηση με την ηθοποιό, δημοσίευσε κάποιες ιστορίες στο Instagram.

Στα εν λόγω βίντεο μας κάνει μια μικρή ξενάγηση στο σπίτι της Ελισάβετ. Όπως θα δείτε, το κάνει, καθώς πρόκειται για ένα «μαγευτικό» σπίτι. Ένα σπίτι, το οποίο έχει μια μοναδική θέα. Μάλιστα, το προαναφερθέν σπίτι είναι κοντά στην θάλασσα και διευκολύνει την ηθοποιό. Αυτό, διότι η ίδια δεν δυσκολεύεται να κάνει τα μπάνια της. Μπορεί να κάνει μερικά βήματα μακριά από το σπίτι της και να πραγματοποιήσει καλοκαιρινές της βουτιές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share