Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ήταν από τις κούκλες των 90's και συνεργάστηκε με Μενεγάκη-Κορομηλά, μετά εξαφανίστηκε κι έβαλε έναν νέο άνδρα στη ζωή της: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ελίνα Κέφη

Είναι ακόμη «εκρηκτική» και εντυπωσιακή

22 Ιανουαρίου 2023 11:57
Ήταν από τις κούκλες των 90's και συνεργάστηκε με Μενεγάκη-Κορομηλά, μετά εξαφανίστηκε κι έβαλε έναν νέο άνδρα στη ζωή της: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ελίνα Κέφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελίνα Κέφη αποτελεί ένα από τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του 1990, με την ίδια να ασχολείται και με την παρουσίαση στην τηλεόραση την ίδια εποχή, απασχολώντας έντονα τότε τη δημοσιότητα, με μια κούκλα πρωταγωνίστρια επίσης να έχει εξαφανιστεί.

Η Κέφη γεννήθηκε στην Γερμανία από Έλληνες μετανάστες, με καταγωγή από την Άρτα. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1991 που διοργάνωνε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Το 1991 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο μόδας συνεργαζόμενη με πολλούς έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος κτλ. καθιστωντάς την ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Παράλληλα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1, Πρωινός Καφές με παρουσιάστριες την Ρούλα Κορομηλά (1991-1994), την Πόπη Χατζηδημητρίου (1994-1995) και την Ελένη Μενεγάκη. Η Κέφη συμμετείχε στην εκπομπή ως μοντέλο και παρουσιάστρια μόδας.

Το 1991 επίσης η Κέφη συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι Η Τιμή Τιμή δεν Έχει με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο και το οποίο προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο. Το 1998 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια με το τηλεπαιχνίδι Super game πεντάλεπτης διάρκειας το οποίο προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το 2018 μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon (μετέπειτα Open TV) που προβάλλονταν κάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί.

Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε, επίσης, το 2008 τον επιχειρηματία Γιάννη Μαριγώνη, όπου και η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε ύστερα από εξίμισι χρόνια γάμου το 2014.

Η εξομολόγηση στην εκπομπή της άλλοτε... συμπαρουσιάστριάς της

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προς την τηλεόραση δουλεύοντας ως μοντέλο και παρουσιάζοντας κυρίως τηλεπαιχνίδια. Μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τα χρόνια του μόντελινγκ και της τηλεόρασης, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δούλεψα τη δεκαετία του ’90 και έπειτα γιατί ήταν όλα πολύ λαμπερά. Ήταν ωραία χρόνια. Τα αναπολώ με μεγάλη γλύκα. Πολλές φορές ανατρέχω σε παλιές φωτογραφίες. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι πια στη ζωή. Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου, ήταν αγαπημένος μου άνθρωπος. Έρχεται στον ύπνο μου πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές μου – δεν ξέρω πώς ακούγεται-, εγώ το νιώθω και είναι σαν να με συμβουλεύει» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον «Πρωινό Καφέ» η Ελίνα Κέφη ανέφερε: «Στον πρωινό καφέ, δείχναμε νυφικά και είχαμε μπει μέσα στη θάλασσα. Το νυφικό είχε βαρύνει πολύ και ταυτόχρονα που δείχνει κοντινό πλάνα με τσίμπησε τσούχτρα».

Σε σχέση με τα επαγγελματικά της ανέφερε: «Ό,τι προέκυψε στη ζωή μου προέκυψε γιατί άρπαζα τις ευκαιρίες που μου δίνονταν για να μπορώ να έχω μια αξιοπρεπή ζωή», είπε ακόμα η Ελίνα Κέφη που ξεκινά μια συνεργασία με κέντρα ομορφιάς. Παράλληλα, οργανώνει παράλληλα φωτογραφήσεις για eshop και το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση σε κάποιες εταιρείες».

Επιπλέον, η Ελίνα Κέφη αναφέρθηκε και για την προσωπική της ζωή, αλλά και αν έχει βιώσει ηλικιακή κρίση.

Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Συνειδητοποίησα γρήγορα ότι συνέβαινε αυτό γιατί οι γύρω ακούνε τι λέξη αυτή και κάτι παθαίνουν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν ότι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι. Με βλέπεις γερασμένη; Δεν νιώθω γερασμένη

Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο. Είμαι σε μια όμορφη σχέση που με κάνει να νιώθω όπως πρέπει να νιώθουν όλες οι γυναίκες, αξιαγάπητη, να τη φροντίζουν και να τη σέβονται», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share