Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Είχα δει τα σκοτάδια του Νίκου Σεργιανόπουλου - Ήταν εμφανές ότι...»

Τι εξομολογήθηκε;

21 Ιανουαρίου 2023 18:20
«Βόμβα» από Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Είχα δει τα σκοτάδια του Νίκου Σεργιανόπουλου - Ήταν εμφανές ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησαν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα σε κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο τωρινός ένοικος που μένει στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι.

«Τσακωνόμαστε συνέχεια με τη Δήμητρα, αλλά το ξεπερνάμε. Δεν μπορώ την ευκολία και την ξεπέτα στη δουλειά. Η Δήμητρα είναι αγρίμι. Με τη Δήμητρα έχουμε τις κοινές μας ώρες, αλλά και τον προσωπικό μας χώρο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Δήμητρα είναι πιπεράτος άνθρωπος, είναι απρόβλεπτη. Τη ζήλευα τη Δήμητρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η Δήμητρα Παπαδήμα συμπλήρωσε: «Ήθελα να γίνω μοναχή, θα ήμουν στο κελί μου και θα είχα επαφή με το μέσα μου. Δεν είχα ξαναδεί κορμί σαν του Γιάννη και είχα δει πολλούς άντρες. Τον είχα δει στο θέατρο και έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα. Στον Γιάννη με τράβηξε η αντρική βλακεία του. Ένας σούπερ άντρας, μια κορμάρα και το μυαλό του… σαν μωρό. Τρελάθηκα! Αυτό θέλουμε οι γυναίκες».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Ήταν εξαιρετικό παιδί ο Νίκος, είχα δει τα “σκοτάδια” του. Ήταν εμφανές αυτό, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος. Η ποιότητα του Νίκου ήταν τέτοια που δεν την έχει κανείς από τους σημερινούς ζώντες, ήταν εξαιρετικό παιδί».

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε: «Τα είχα δει τα “σκοτάδια” του Νίκου. Εγώ το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος».

Δείτε όσα δήλωσαν

Σπαραγμός για την Εβελίνα Παπούλια: «Τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου τον διαχειρίστηκα με...»

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση είχε προχωρήσει η γνωστή ηθοποιός η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για πιο προσωπικά θέματα, όπως η κόρη της αλλά και ο παλιός της συνεργάτης Σεργιανόπουλος.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην «ΕΡΤ». Η ίδια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στις δηλώσεις της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της, την καριέρα της, το «Τατουάζ», τον Νίκο Σεργιαννόπουλο, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους «Δύο ξένους».

Δείτε επίσης: Κόλαφος για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - «Η τεράστια περιουσία του κατέληξε...»

Πώς θα το αντιμετώπιζε όμως η ίδια, αν μάθαινε ότι η κόρη της σκόπευε να παντρευτεί; «Θα της έλεγα όχι. Είναι πολύ μικρή, 21 ετών. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα ότι η κόρη μου θα παντρευτεί. Πιστεύω ότι στην εποχή που ζούμε και η γυναίκα και ο άντρας πρέπει να δει τι θα κάνει με τη ζωή του και να ισορροπήσει με βάση αυτό, να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Και μετά να κάνει τα πάντα. Τώρα, αν ξεκινήσει μια γυναίκα με γάμο, παιδί, είναι έρμαιο μιας σχέσης που αν δεν της βγει, τι θα κάνει μετά;».

Η ίδια συνδύασε το γάμο και τη μητρότητα με την καριέρα της, η οποία την περίοδο που απέκτησε την κόρη της ήταν στο peak της, οπότε αναγκάστηκε να είναι πιο επιλεκτική στις δουλειές της. Έχασε όμως και πάλι εμπειρίες από τη ζωή της Αφροδίτης.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω τι θα ήθελε πραγματικά να ζήσει, απάντησε πως πέρυσι, «που εγώ είχα πρεμιέρα και η Αφροδίτη έπαιζε στο Λονδίνο η Αφροδίτη κάνει καριέρα στη μουσική], άνοιγε τη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου, ένα υπέροχο πλάσμα, αξιοθαύμαστο κορίτσι, που φέρθηκε πολύ ωραία και στην Αφροδίτη, και δεν μπόρεσα να πάω να τη δω. Αυτό μου στοίχισε».

«Το θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την… τρελή, δεν είχα ζωή καθόλου.

Εννοείται ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω “τι γίνεται;” Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω “Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις”. Καλύτερα που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, δηλαδή πιο ολοκληρωμένο σαν φινάλε».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share