Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Το δικό μου μερίδιο ήταν που δεν...»: Το παραδέχτηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το διαζύγιό του!

Κόλαφος ο παρουσιαστής!

21 Ιανουαρίου 2023 16:56
«Το δικό μου μερίδιο ήταν που δεν...»: Το παραδέχτηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το διαζύγιό του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη backstage στιγμές από το συναρπαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express», ενώ αποκάλυψε και το μερίδιο που είχε στο διαζύγιό του.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του. Με την ευκαιρία δείτε ποιος δημιούργησε πρόβλημα στον παρουσιαστή.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δείτε το βίντεο

Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Πέτρος Πολυχρονίδης - Στο πλευρό της κούκλας κόρης του στην Κοπεγχάγη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι αρκετά ενεργός στο Instagram και συχνά αναρτά φωτογραφίες από διάφορες προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς του. Αν και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, κάποιες φορές αναρτά φωτογραφίες τόσο με τη σύζυγό του, όσο και τα δύο του παιδιά.

Δείτε επίσης: Φιλί ζωής για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή

Η νέα φωτογραφία με την κόρη του από την Κοπεγχάγη

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες, ο παρουσιαστής αποφάσισε να δημοσιεύει μια σπάνια φωτογραφία με την 12χρονη κόρη του, η οποία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω του μοιάζει αρκετά.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την κόρη του στην Κοπεγχάγη

«0° έξω. Ζέστη στην καρδιά. Glogg για τον ουρανίσκο. Cheers», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία.

Η φωτογραφία έρχεται μερικούς μήνες μετά την τελευταία τους κοινή φωτογραφία. Τότε ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε αναρτήσει φωτογραφία που τον έδειχνε στο πλευρό της κόρης του ξανά σχολιάζοντας: «Μικρή... Σε 10 χρόνια που θα είσαι στο grid του Silverstone στη F1, μην ξεχάσεις καμία πρόσκληση για το γερό πατέρα σου που σε έχωσε στα kart.».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, όπως φάνηκε από τις τελευταίες του αναρτήσεις, ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Κοπεγχάγη για να περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένειά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share