Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Αθηνά Τσιλύρα: Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα επτασφράγιστα μυστικά του γάμου τους

Τι εξομολογήθηκε;

21 Ιανουαρίου 2023 15:27
Κόλαφος η Αθηνά Τσιλύρα: Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα επτασφράγιστα μυστικά του γάμου τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες για το διαζύγιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Ποια ήταν τα επτασφράγιστα μυστικά του γάμου τους;

Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία.

Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο». Με την ευκαιρία, αρκετά γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο.

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

Αθηνά Τσιλύρα Σπύρος Παπαδόπουλος

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…».

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε ότι για να κρατηθεί ένας γάμος «Δεν θέλει κότσια, θέλει νοήμονες ανθρώπους».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μοίρασε την περιουσία του - Η άγνωστη συμφωνία με την Αθηνά Τσιλύρα

Σύμφωνα με το Χάι, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Σπύρος Παπαδόπουλος Αθηνά Τσιλύρα

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όσο και η Αθηνά Τσιλύρα ήθελαν το διαζύγιο αν είναι συναινετικό, αφού δεν επιθυμούσαν να έχουν εντάσεις και προστριβές.

«Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μαλώσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, γι’ αυτό και ότι έγινε ήταν σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης» κατέληξε ο ίδιος άνθρωπος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share