Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το πιο μεγάλο του σκοτάδι: Το μυστικό ζωής του Βασίλη Μπισμπίκη που η Δέσποινα Βανδή θα ήθελε να μη γνωρίζει

Έχει κάνει τα... δικά του αμαρτήματα

21 Ιανουαρίου 2023 13:32
Το πιο μεγάλο του σκοτάδι: Το μυστικό ζωής του Βασίλη Μπισμπίκη που η Δέσποινα Βανδή θα ήθελε να μη γνωρίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο άνθρωπος, που κάνει τη Δέσποινα Βανδή πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με τον ίδιο πάντως να μην έχει κρύψει και τα... σκοτάδια της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που συζητείται εσχάτως για την... υπερδραστηριότητά του, είχε πρόσφατα μιλήσει για την αγάπη του για το μπάσκετ, για την λατρεία του για τον Παναθηναϊκό, για τα όνειρα που έκανε για την ομάδα της καρδιάς του, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για τον Νίκο Γκάλη, λέγοντας πως έχει παίξει ξύλο, έχει ρίξει ξύλο, έχει φάει ξύλο σαν... πραγματικός οπαδός.

«Ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στις πορείες, στα ντου και όπου μπορούσα, χωνόμουνα. Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο, άνθρωπος κανονικός του γηπέδου, χούλιγκαν. Ναι εκείνη την εποχή ήμουν, χούλιγκαν, τώρα δεν είμαι, δεν προλαβαίνω, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω» είπε, μεταξύ άλλων.

Έφυγε ο Ντέμης, έμεινε ο Μπισμπίκης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα όπου ζει τον έρωτά της (photos)

Πριν μερικά χρόνια η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές σπίτι στη Βούλα. Πλέον, ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί παρελθόν και στη μοντέρνα βίλα μένει η τραγουδίστρια μαζί με τα δύο της παιδιά, τη Μελίνα και το Γιώργο. Ενίοτε βέβαια τους επισκέπτεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το σπίτι της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, δύο κουζίνες ενώ η διακόσμηση είναι minimal. Επίσης έχει και μια αίθουσα με όργανα γυμναστικής όπου προπονείται καθημερινά.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ενώ το αγαπημένο της μέρος είναι η κουζίνα, όπου περνάει πολλές ώρες μαγειρεύοντας.

Δείτε φωτογραφίες

σπίτι Δέσποινας Βανδή στη Βούλα

βίλα Δέσποινας Βανδή στη Βούλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share