Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Λάβρος" από τον Γιώργο Λιάγκα - "Κάνουμε τους μάγκες στο χρήμα..."

Απίστευτο ξέσπασμα από τον παρουσιαστή

20 Ιανουαρίου 2023 20:09
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόσφτα, ο Θοδωρής Αθερίδης προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις για τον Μάρκο Σεφερλή, με εκείνον να του απαντά δημόσια, με αποτέλεσμα να αλληλοδημοσιεύουν τις αναρτήσεις τους ο ένας για τον άλλο. Το πρωί της Παρασκευής 20/1, λοιπόν, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο ειπώθηκαν όσα ανέφερε, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στον χαμό που ξέσπασε μετέπειτα.

«Έγινε χαμός με τον Σεφερλή λόγω του “δεν ήταν υψηλής ποιότητας” που είπα. Βάζω κι εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία. Ούτε ο Μάρκος θεωρεί τον εαυτό του ταγό με την υψηλή ποιότητα. Είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως κι εγώ, αλλά και όπως όλοι. Απλά, κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι άλλοι όχι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στη συνέχεια: «Εγώ με τον Μάρκο το έχουμε λυμένο το θέμα, έρχεται και με βλέπει, πηγαίνω και τον βλέπω. Όταν βγαίνεις με την παρέα σου και λες “έλα να πούμε καμιά σαχλαμάρα”, ρίχνεις το επίπεδο της παρέας; Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία, γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος. Μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο 1/3».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Συμφωνώ απόλυτα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί, αλλά άμα δουλεύαμε θα “καψουρευόμασταν” ο ένας τον άλλον» (δείτε εδώ την ανάρτηση - απάντηση που του έγραψε για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση Αθερίδη - Σεφερλή

Τα λόγια του ηθοποιού προβλήθηκαν το πρωί της ίδιας ημέρας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε με την σειρά του να εκφράσει την άποψή του και να πάρει θέση σε όλο αυτό: «Έχει δίκιο ο Αθερίδης ότι εγώ το ερμήνευσα έτσι. Με αυτή μου την προσέγγιση σου έδωσα την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσεις για να μην υπάρξουν άλλοι Λιάγκες που δεν σε αγαπάνε – γιατί αυτός ο Λιάγκας σε αγαπάει- που θα σε κακολογήσουν και σε κατατάξουν.

Το άλλο το σοβαρό, να πούμε μία αλήθεια; Δεν μπορώ άλλο το ψέμα και έχω φτάσει σε μία ηλικία που λέω μόνο την αλήθεια μου. Είναι λίγες οι φορές που καθόμαστε σούζα σε ανθρώπους με λεφτά – είναι ανώτερα από το ταλέντο- λίγοι κάνουμε τους μάγκες στο χρήμα ή είναι λίγες οι φορές που καθόμαστε σούζα σε ανθρώπους από τη δουλειά μας γιατί την έχουμε ανάγκη; Η θέση κάποιου είναι τέτοια που αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους βλάκες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share