Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Θοδωρή Μαραντίνη: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο...» - «Τρέμει» η Σίσσυ Χρηστίδου

Τι αποκάλυψε για την ερωτική του ζωή;

20 Ιανουαρίου 2023 14:37
«Βόμβα» από Θοδωρή Μαραντίνη: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο...» - «Τρέμει» η Σίσσυ Χρηστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε μιλήσει πριν το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Θέμη Γεωργαντά και στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση και μάλιστα π

Ο ίδιος πέρασε από σκληρή ανάκριση και δήλωσε πως στην Ελλάδα τη φαντασίωση του την πραγματοποίησε, ενώ το σ@ξ σε σχέση με τον ύπνο και το φαγητό μπαίνει πρώτο στην ιεραρχία.

Στο σήμερα το πολύκροτο διαζύγιό του έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης με τις εκάστοτε τοποθετήσεις των δύο πλευρών, με τον καλλιτέχνη μάλιστα να φτάνει σε σημείο να μιλά για λάθος που την παντρεύτηκε.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου

Οι «βόμβες» του Θοδωρή Μαραντίνη

  • «Στην Ελλάδα τη φαντασίωση μου την κατέκτησα, οπότε θα πρέπει να επεκταθώ στο εξωτερικό… η Αντριάνα Λίμα.»
  • «Με έχει φέρε σε δύσκολη θέση και θαυμάστρια και θαυμαστής. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν στα πλαίσια του χιούμορ που τείνει να είναι κάπως γλυκό. Όταν πέρασε τη “γραμμή” αναγκάστηκα και εγώ να περάσω τη γραμμή και να το φέρω πάλι σε τάξη.»
  • «Σεξ, ύπνος, φαγητό»… κατά σειρά προτεραιότητας.
  • «Έχω κάνει one night stand.»
  • «Έχω ψάξει κινητό, ευτυχώς, δεν είχε τίποτα.»
  • «Έχει τύχει στο παρελθόν να είμαι το τρίτο πρόσωπο σε σχέση, 2 – 3 φορές. Σε μία περίπτωση ήταν ότι μπορεί να χώριζε, στις άλλες ήταν… cool.»

«Βόμβα» από Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης και είπα να κάνω ένα τεστ…»

Εκτός εκπομπής είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό ξαφνικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία όπως είχε δηλώσει μέσω σύνδεσης με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», είχε διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από το Instagram διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τα λόγια που είπε στο Θοδωρή Μαραντίνη όταν χώρισαν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε για τα συμπτώματα

Τη θέση της είχε πάρει τότε ο συνεργάτης και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος, ενώ στη θέση του δημοσιογράφου κάθισε ο Κώστας Τσουρός. Η ίδια αποκάλυψε: «Έχει πολύ ενδιαφέρον που είμαι καλεσμένη, μπορώ να το συνηθίσω. Είχα προχθές συμπτώματα… εγκυμοσύνης να σας πω την αλήθεια. Είπα να κάνω πρώτα ένα τεστ Covid γιατί πιο πιθανό μου φάνηκε και τελικά είχα Covid! Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, ένα ελαφρύ μπούκωμα. Είμαι και τρεις φορές εμβολιασμένη.

Περίεργα τα πράγματα. Τρώω όλη μέρα καρπούζι. Δόξα το Θεό δεν έχω χάσει γεύση και όσφρηση. Είμαι τελείως μόνη μου σπίτι, τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο. Έχω αυπνία, ίσως είναι από την πολύ ξεκούραση. Έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το καθισιό. Είμαι καλά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Αγχώθηκα όταν είδα το θετικό τεστ, ένιωθα ότι εμένα δεν με ακουμπάει».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share