Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Κώστα Μπακογιάννη: «Η μητέρα μου και η Σία Κοσιώνη είναι...»

Τι δήλωσε πρώτη φορά για τη σχέση νύφης - πεθεράς;

20 Ιανουαρίου 2023 12:14
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Κώστα Μπακογιάννη: «Η μητέρα μου και η Σία Κοσιώνη είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της Ντόρας με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

«Η Σία είναι συγκλονιστική. Η μητέρα μου και η σύζυγός μου είναι δύο ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Έχουν αδυναμία η μία στην άλλη. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που κυκλοφορεί για την οικογένεια της Σίας Κοσιώνη.

Είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε ότι από την πολύ αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αγάπη την οποία τη μοιραζόμαστε. Δηλαδή, αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στη συνέχεια: «Στα παιδιά μας λέμε “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα, καληνύχτα” και αγκαλιά, έτσι τελειώνει η μέρα. Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώνει η μέρα έτσι».

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα αποκάλυψε

Ο άγνωστος γάμος της Σίας Κοσιώνη: Ο πασίγνωστος Έλληνας που ήταν παντρεμένη πριν τον Κώστα Μπακογιάννη (photo)

Η Σία Κοσιώνη έχει έναν ευτυχισμένο γάμο και ένα παιδί με το Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη αλλά πριν είχε μία άλλη ζωή.

Η Σία Κοσιώνη δε θέλησε ποτέ να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, με τη γνωστή παρουσιάστρια πάντως να έχει το παρελθόν της. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει η Ντόρα Μπακογιάννη για τη σχέση που έχει με τη νύφη της.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον ζει τον έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος επίσης πήρε διαζύγιο, με στιγμές ευτυχίας μαζί με το γιο τους.

μιχάλης λεάνης

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποιός είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio».

Η κεντρική παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη καθώς και ο πρώην σύντροφος της, Μιχάλης Λεάνης κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου, ενώ οι «τονωτικές ενέσεις» που έκαναν στην προσπάθειά τους να σωθεί η σχέση τους, δεν απέδωσαν.

Δείτε το ρεπορτάζ της εποχής

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share