Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ...»: Ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου μίλησε για το διαζύγιο από τον πατέρα του

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

20 Ιανουαρίου 2023 11:42
«Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ...»: Ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου μίλησε για το διαζύγιο από τον πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάνος Θεοφίλου μπορεί να είναι παιδί χωρισμένων γονιών, ωστόσο έχει ωραίες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η μητέρα του Χαρούλα Αλεξίου πάντα του έδινε αγάπη, όπως και ο πατέρας του Αχιλλέας Θεοφίλου.

Με την ευκαιρία, δείτε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι ο γιος της Χάρις Αλεξίου.

«Τις καθημερινές θυμάμαι να είμαι στο περιβάλλον της μητέρας μου και τα Σαββατοκύριακα στου πατέρα μου. Χώρισαν όταν ήμουν μικρός , σχεδόν 6 χρονών και έχω πάρα πολύ λίγες αναμνήσεις.

Δεν με κούρασε ποτέ κάτι, ήταν πολύ φυσιολογικός αυτός ο τρόπος ζωής. Άλλα παιδιά περιγράφουν το χωρισμό των δικών τους ως τραυματική εμπειρία. Εγώ πάλι όχι. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Και χωρισμένοι ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον», δήλωνε στο «People» πριν μερικά χρόνια.

Χαρούλα Αλεξίου Αχιλλέας και Μάνος Θεοφίλου

Πώς είναι να γνωρίζουν όλοι στο σχολείο ότι είσαι ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου;

Είχα θέμα. Στο γυμνάσιο και το λύκειο ήμουν πάντα ο γιος της Αλεξίου γιατί τον Θεοφίλου ήταν λογικό να μην τον ξέρει το ευρύτερο κοινό. Μου έκανε κακό στην ψυχολογία, αλλά με δουλειά με τον εαυτό μου και τη μητέρα μου το ξεπέρασα.

Πριν από μερικά χρόνια η μητέρα σου αποκάλυψε ότι πάλεψε με τον καρκίνο. Το μοιράστηκε από την αρχή μαζί σου;

Εννοείται! Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος με τα θέματα υγείας. Προσπάθησα να είμαι δίπλα της όποτε με χρειαζόταν. Ομολογώ, όμως, ότι μια δυο φορές αισθάνθηκα ότι δεν βρέθηκα μαζί της ενώ θα έπρεπε...

Σκέφτηκε ότι μπορεί να την έχανες;

Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ, θα νιώσω πάρα πολύ άδειος. Είτε αυτό συνέβαινε με τη μητέρα μου είτε με τον πατέρα μου. Η οικογένειά μου είναι ό,τι πιο ιερό έχω.

Χαρούλα Αλεξίου Μάνος Θεοφίλου

Έχουν μπει στη διαδικασία να σου πουν να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια;

Η μητέρα μου το ζητάει, έστω και χαριτολογώντας (γελάει δυνατά) Όταν κρατάει τη βαφτιστήρα της, μου λέει συνεχώς: "Άντε πότε θα κάνεις κι εσύ ένα παιδάκι να σ' το προσέχω, να το έχω να το μεγαλώνω;".

Ποιος από τους δύο γονείς σου σε επηρέασε να ασχοληθείς με τη μουσική;

Κανένας από τους δύο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα κάποτε μια εταιρεία δισκογραφική, μάνατζμεντ και θα έκανα παραγωγές με τους καλλιτέχνες μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share