Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Έφυγε ο Ντέμης, έμεινε ο Μπισμπίκης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα όπου ζει τον έρωτά της (photos)

Μοντέρνα βίλα με πανέμορφη θέα

20 Ιανουαρίου 2023 11:30
Έφυγε ο Ντέμης, έμεινε ο Μπισμπίκης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα όπου ζει τον έρωτά της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές σπίτι στη Βούλα. Πλέον, ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί παρελθόν και στη μοντέρνα βίλα μένει η τραγουδίστρια μαζί με τα δύο της παιδιά, τη Μελίνα και το Γιώργο. Ενίοτε βέβαια τους επισκέπτεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το σπίτι της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, δύο κουζίνες ενώ η διακόσμηση είναι minimal. Επίσης έχει και μια αίθουσα με όργανα γυμναστικής όπου προπονείται καθημερινά.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ενώ το αγαπημένο της μέρος είναι η κουζίνα, όπου περνάει πολλές ώρες μαγειρεύοντας. Με την ευκαιρία, αυτό είναι σπίτι που χτίζουν στην Κρήτη η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε φωτογραφίες

σπίτι Δέσποινας Βανδή στη Βούλα

βίλα Δέσποινας Βανδή στη Βούλα

Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με Βανδή και Μπισμπίκη: Η απόφαση για την περιουσία που «τελείωσε» τη Δέσποινα!

Η Δέσποινα Βανδή βιώνει έναν... τρελό έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν το κρύβει, με την ίδια να ξεπερνά εντελώς το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έχοντας χωρίσει μαζί του μετά από δύο παιδιά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πλέει, πια, σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού, κάτι που συζητείται έντονα. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πήρε μια απόφαση, που κανείς δεν περίμενε.

Η αντίδραση του Ντέμη για το ειδύλλιο και η απόφασή του

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Ντέμης είναι γεμάτος οργή για αυτά τα... καυτά ενσταντανέ του ζευγαριού και, επομένως, προχώρησε σε πρωτοβουλίες σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας. Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, μάλιστα, η Δέσποινα μένει... ρέστη, αντιμετωπίζοντας ένα νέο πρόβλημα στην νέα της ζωή.

Yes Magazine Ντέμης και οργή με Βανδή

Κάπως έτσι, όλα αρχίζουν να παίρνουν διαφορετική τροπή για την καλλιτέχνιδα, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ΑΕΚ να μην κρύβει τα νεύρα του από τα διαρκή δημοσιεύματα. Εφόσον ισχύει το δημοσίευμα του «Yes Magazine», που και άλλες έχει αναφερθεί σε απώλεια περιουσιακών στοιχείων της Βανδή, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο, μένει να φανεί πώς θα πείσει τον Ντέμη να μην προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share