Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κι όμως δεν έχει σπουδάσει δημοσιογραφία: Αυτό ήταν το αρχικό επάγγελμα του Νίκου Μάνεση

Δεν το ήξερε κανείς μέχρι σήμερα

19 Ιανουαρίου 2023 22:50
Κι όμως δεν έχει σπουδάσει δημοσιογραφία: Αυτό ήταν το αρχικό επάγγελμα του Νίκου Μάνεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μάνεσης είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Τα λέμε…» για το πως ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος…

Ο δημοσιογράφος, που συνεχίζει μέχρι σήμερα να σημειώνει επιτυχία αποκάλυψε το αρχικό του επάγγελμα.

«Δημοσιογράφος έγινα τυχαία. Εγώ είχα σπουδάσει κομπιούτερ σε μια περίοδο που ο Η/Υ ήταν κάτι που έβαζες το σεμεδάκι. Πήγα στην εφημερίδα Βραδυνή όπου έπαιρνε σύνταξη ο ραδιοφωτογράφος και μου λένε ξέρετε να χειριστείτε ραδιοφωτογραφικό μηχάνημα; Λέω εγώ δεν ξέρω;

Νίκος Μάνεσης

Δεν ήξερα. Εκεί με ανακάλυψε ο Σαραντάκος ότι μπορούσα να συντάξω και σε μια χρονική περίοδο που γίνονταν μαζικές απολύσεις μου λέει μικρέ θες να γίνεις δημοσιογράφος;

Του λέω δε με ενδιαφέρει, εγώ θέλω να γίνω προπονητής. Μου λέει να γίνεις εσωτερικός συντάκτης. Ε και με το τι είναι αυτό,μπήκα στη δουλειά και έχω κάτσει 32 χρόνια»

«Τον πάτησε και τον διαμέλισε...» - Θρήνος στο σπίτι του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη

Ο Νίκος Μάνεσης μπορεί να διάγει μια όμορφη ζωή στο πλευρό της Φαίης Μαυραγάνη, ωστόσο έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές, πραγματοποιώντας μια αποκάλυψη για το θάνατο αγαπημένου του προσώπου.

Ο δημοσιογράφος, που συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία, συνομιλούσε στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τη μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος πριν από 2,5 περίπου χρόνια έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Συγκεκριμένα, ο Αδαμάντιος Μαντής επέβαινε στο αυτοκίνητο του 20χρονου φίλου του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα της Ποσειδώνος προς Γλυφάδα, τα δύο παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Όταν όμως, ο Αδαμάντιος Μαντής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού για να δει αν υπάρχει βλάβη, ένα άλλο όχημα που οδηγούσε ένας νέος, έπεσε με δύναμη πάνω στον πολίστα και το σταματημένο όχημα. Ο νέος που σκότωσε τον πολίστα παραμένει ελεύθερος, χωρίς να του έχει επιβληθεί η παραμικρή ποινή.

Η ιστορία που θύμισε στον Μάνεση την πιο σκληρή του στιγμή

Ο Νίκος Μάνεσης ακούγοντας τη μητέρα του άτυχου 21χρονου, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον γιο της, να μιλάει για τον άδικο τρόπο, με τον οποίο «έφυγε» το παιδί της, αποκάλυψε την προσωπική του τραγωδία.

«Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου και θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή. Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αμάξι, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο γλίτωσαν ως εκ θαύματος», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω άποψη και για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share