Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έριξε «βόμβα» η Βάσω Λασκαράκη: «Ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα έναν ηθοποιό, τον παντρεύτηκα και...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

19 Ιανουαρίου 2023 21:17
Έριξε «βόμβα» η Βάσω Λασκαράκη: «Ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα έναν ηθοποιό, τον παντρεύτηκα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει στο «Down Town» Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, εξηγώντας πώς άλλαξε η καθημερινότητά της από τότε που γεννήθηκε η κόρη τους. Με την ευκαιρία, δείτε όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σημερινή σχέση που έχουν.

Το ότι δεν βλέπεστε τόσο πολύ καθημερινά, δεν βοηθάει την σχέση σας; Δεν απομακρύνει τη φθορά της συνεχούς τριβής;

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολύ ρομαντικά τα λέμε, αλλά η καθημερινότητα τρέχει για όλους μας. Όταν δεν βλέπεις συχνά τον άλλο κι όταν βρίσκεις μία ώρα τελικά το βράδυ για να μιλήσετε για ενοίκια, λογαριασμούς, δουλειές, υποθέσεις του σπιτιού, του παιδιού. Για χίλια δύο πράγματα. Από τα επαγγελματικά, μέχρι τα οικογενειακά μας. Πόσο ρομαντικό μπορεί να είναι αυτό;

Βάσω Λασκαράκη

Φαντάστηκες ποτέ τη ζωή σου στο παρελθόν, έτσι ακριβώς όπως είναι σήμερα;

Όχι, ποτέ (γελάμε). Δεν σκεφτόμουν να κάνω οικογένεια, παιδί και να μένω στην Αθήνα. Χρόνια πριν δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ όλο αυτό. Δεν θα μου περνούσε ούτε ως ιδέα. Απλά, μία μέρα, ήρθα στην Αθήνα, ενώ δεν ήθελα να έρθω. Γνώρισα έναν ηθοποιό, τον παντρεύτηκα κι έκανα οικογένεια μαζί του, παρόλο που δεν ήθελα ποτέ να μπλέξω με συνάδελφό μου. Επίσης, πάντα έλεγα «και να μην κάνω παιδιά, δεν με πειράζει!». Και μετά ήρθε και το παιδί! Όμως όλα αυτά ήρθαν στη ζωή μου εντελώς φυσιολογικά. Δεν με πίεσε κανείς. Μπορεί να μην ονειρευόμουν να τα κάνω όλα αυτά, αλλά νιώθω ευγνώμων τελικά που μου συμβαίνουν.

«Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν...»: Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο αυτό πλέον δε φαίνεται να τους επηρεάζει, καθώς θα συνεργαστούν ξανά τηλεοπτικά.

Τότε το ζευγάρι είχε στείλει σε όλα τα μέσα ανακοίνωση με σκοπό να προστατεύσουν όσο περισσότερο γίνεται την 4χρονη κόρη τους Εύα και μετά από λίγο διάστημα η ηθοποιός είχε μιλήσει στο περιοδικό People για το πως διαχειρίστηκε εκείνη την περίοδο.

Ως χαρακτήρας δίνεις ευκαιρίες ή τραβάς το σχοινί όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά;

Παλαιότερα ήμουν οξύθυμη, νευρική και κάποιες φορές ίσως αφοριστική. Από τότε που έγινα μητέρα άλλαξα πολύ. Γενικά δεν παραιτούμαι εύκολα ως άνθρωπος και παλεύω για κάτι όταν το πιστεύω. Θέλω να ξέρω ότι έχω εξαντλήσει τα περιθώρια για να φτάσω σε μια απόφαση. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

«Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν...»: Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε ένα διαζύγιο;

Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, παίρνεις μια συνειδητή απόφαση. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πώς θα διαχειριστείς την απόφασή σου σε σχέση με το παιδί, καθώς εμείς ήμασταν γονείς και όχι απλά ένα παντρεμένο ζευγάρι. Συμβουλευτήκαμε ειδικό για το πώς θα μεταφερθεί όλο αυτό στο παιδί. Στη σχέση μας πάντα κινούμαστε με βάση το καλό του παιδιού. Στο παιδί λες την αλήθεια με όσο πιο απλά λόγια μπορείς, για να την κατανοήσει, γιατί πρέπει να κατανοήσει τη νέα κατάσταση. Τα παιδιά διαισθάνονται και καταλαβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόμαστε. Δεν είναι τι θα πεις σε ένα παιδί, αλλά τι αισθάνεται και εισπράττει εκείνο. Τα παιδιά από βρέφη πιάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Εσύ έχεις επισκεφτεί κάποιον ειδικό;

Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ασταμάτητα. Με έχει βοηθήσει πολύ και με το παιδί και με το πώς διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share