Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τον Γιώργο Νταλάρα: «Έχω τρία παιδιά...»

«Βόμβα» από τον γνωστό τραγουδιστή

19 Ιανουαρίου 2023 19:01
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τον Γιώργο Νταλάρα: «Έχω τρία παιδιά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε ο Γιώργος Ντάλαρας, αποκαλύπτοντας πως έχει τρία...παιδιά! Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κούκλος γαμπρός του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη καριέρα του, την απόφαση του να απαρνηθεί τις μεγάλες πίστες, ενώ παραδέχεται ότι είναι χαζοπαππούς για τα δυο του εγγόνια.

«Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά. Είχα το “θράσος” να τραγουδήσω στον Μάρκο Βαμβακάρη ένα από τα τραγούδια του. “Πεταξα” όταν μου είπε ότι το είπα καλά. Τα κέντρα δουλεύουν πλέον δυο φορές την εβδομάδα. Όμως εκεί η μουσική είναι κομπάρσος. Εγώ τα πέρασα αυτά, σε άλλη ηλικία», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε στη συνέχεια: «Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε δυο μέρες εκπομπή γι’ αυτό».

Ημίγυμνη η κόρη του Γιώργου Νταλάρα: Αυτό είναι το καλλίγραμμο σώμα της (photo)

Η κόρη του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάννα εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της. Με την ευκαιρία, δείτε τη σκληρή κριτική του τραγουδιστή σε ερμηνεύτρια.

Η Άννα Νταλάρα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες της κόρης της, Γεωργιάννας, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα, με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Με την ομορφιά της Αντίπαρου ως φόντο, οι υπέροχες λήψεις συγκέντρωσαν εκατοντάδες like.

Η όμορφη Γεωργιάννα, με τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα, χαίρεται την παρέα της και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, η ίδια εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της.

σώμα κόρης Νταλάρα

Η Γεωργιάννα Νταλάρα κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει να απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή. Η ίδια έχει αποκτήσει δυο γιους από τον γάμο της με τον Μίλτο Σωτηριάδη, με τον οποίο σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον χώρο της δουλειάς και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισε να συγκατοικήσει. Μάλιστα, ακόμα και ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο προφίλ της, η κόρη του διάσημου Έλληνα μουσικού, Γιώργου Νταλάρα, επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Γεωργιάννα Νταλάρα έκανε μια εξαίρεση και τίμησε την ομορφιά του νησιού με μια όμορφο post στο προφίλ της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share