Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε τα πάντα η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν...»

Ήταν γνωστή σε όλους η ερωτική σχέση που είχαν στο παρελθόν

19 Ιανουαρίου 2023 17:33
Αποκάλυψε τα πάντα η Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα με αφορμή το νέο έργο που συμμετέχει στο θέατρο Ήβη. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε δυναμική των γυναικών όταν εκείνη ξεκινούσε στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συνεργασίες – σταθμούς της, όπως ο Γιώργος Μαρινός

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εποχή μας βλέπουμε στο χώρο του θεάτρου γυναίκες να βρίσκουν δύναμη και φωνή να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα. Εσείς, όταν ξεκινούσατε την καριέρα σας, πως βιώσατε την εποχή σας; Είχαν οι γυναίκες δύναμη να αντιδράσουν – ακόμα κι αν αυτό δεν έφτανε στο φως της δημοσιότητας, όπως σήμερα;

Κατιάνα Μπαλανίκα και Γιώργος Μαρίνος

Δεν μπορώ να μιλήσω συνολικά. Κάποιες ίσως μπορούσαν, άλλες πάλι όχι. Πάντως δεν είχαν υπάρξει ποτέ δημόσιες καταγγελίες. Ήταν μια διαφορετική εποχή και υπήρχε άλλος τρόπος δράσης και αντίδρασης.

Εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα. Συνήθως ήμουν σε προστατευμένες δουλειές. Τότε ήταν και πιο έντονο το στοιχείο της θεατρικής παρέας που σχημάτιζε θιάσους, κάτι που ενδεχομένως να ήταν και μια μορφή προστασίας. Εγώ συνεργαζόμουν για πολύ καιρό με τον Γιώργο Μαρίνο και μετά μπήκα, ας πούμε, κανονικά στο θέατρο.

Ποιους μετράτε ως συνεργασίες ή ανθρώπους – σταθμούς στην καριέρα σας;

Σίγουρα ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σταθμός. Επίσης, ο Σταμάτης Φασουλής και η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ελένη Ράντου με την οποία συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και γίναμε καλές φίλες, και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μετά τον χωρισμό...» - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Στηβ Κακέτση για την Κατιάνα Μπαλανίκα

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα για 26 χρόνια. Όταν χώρισαν προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια του αλλά δεν ήταν εύκολο.

Η Κατιάνα ήταν μία γυναίκα που έδωσε πολλά από τη ζωή της και που ο ίδιος ίσως να μην εκτίμησε. «Είχα την ευτυχία μέσα στο σπίτι μου και δεν το είχα εκτιμήσει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

«Μετά τον χωρισμό...» - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Στηβ Κακέτση για την Κατιάνα Μπαλανίκα

Ο Στηβ είχε «ανοίξει» την καρδιά του στην Τατιάνα και είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη για το πως ήταν η ζωή του μετά το χωρισμό. «Όταν ήρθε η ώρα να χωρίσει ήταν το πιο δύσκολο από όλα», υποστήριξε ο ίδιος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που σε κάνει να τρελαίνεσαι είναι ότι στη δουλειά του ακούει καθημερινά τραγούδια χωρισμού.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι αρκετές φορές έμπαινε στον πειρασμό καθώς η δουλειά του είχε να κάνει με πολλές γυναίκες. Παρόλα αυτά την Κατιάνα την λάτρευε και ο χωρισμός του στοίχισε. «Έμεινα 14 μήνες σε μία βάρκα. Όλα ήταν δύσκολα. Και συναισθηματικά», τονίζει.

Δείτε επίσης: Στηβ Κακέτσης: «Στα α..δια μου γράφω τη Βανδή και τον Πλούταρχο...Έχουν φάει τόσα από εμένα»

Η σχέση του με την πρώην γυναίκα του παρόλα αυτά παραμένει δυνατή και όπως αποκάλυψε, μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο. Την νοιάζεται και θέλει να είναι καλά, όχι γιατί είναι η μητέρα του παιδιού του αλλά γιατί ανησυχεί για εκείνη. «Η Κατιάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μου», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share