Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Κόλαφος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όταν πήγα να δω τον Δημήτρη Μητροπάνο στο νοσοκομείο μου είπε...»

Τι εξομολογήθηκε;

19 Ιανουαρίου 2023 17:14
Κόλαφος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όταν πήγα να δω τον Δημήτρη Μητροπάνο στο νοσοκομείο μου είπε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια στον Σπύρο Χαριτάτο για τον Δημήτρη Μητροπάνο, τις στιγμές που περάσαν μαζί και εξομολογήθηκε την επιθυμία του μεγάλου τραγουδιστή ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για μεταμόσχευση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την απιστία της συντρόφου του.

«Το μόνο που θα πάρω μαζί μου από όλες τις εικόνες που είδα από τον Δημήτρη, ήταν όταν πήγα στο Παρίσι να τον δω, στο νοσοκομείο όταν είχε κάνει τη μεταμόσχευση και ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και σκύβω και μου ψυθιρίζει «πες της αυτής» – δεν ήταν πολύ καθαρό ακόμα το μυαλό – και πηγαινοερχόταν μια νοσοκόμα μέσα, και μου λέει «πες της αυτής, αν εγώ δεν τραγουδήσω στις 18 Αυγούστου θα πετάξω τα καλώδια και θα φύγω. Ήταν η ζωή του το τραγούδι.

Παρόλο που λάτρευε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, η ζωή του ήτα το τραγούδι και στην πιο δύσκολη στιγμή αυτό έλεγε, ότι αν δε σηκωθώ να τραγουδήσω δε χρειάζεται, θα τραβήξω τα καλώδια. Και μετά βέβαια όταν σηκώθηκε και πήγε και τραγούδησε και έγινε αυτό που έγινε.

Σπύρος Παπαδόπουλος Δημήτρης Μητροπάνος

Ήταν μεγάλο πράγμα αυτό που έγινε όταν ξανατραγούδησε ο Δημήτρης, ήταν ας πούμε ένας πολύ ωραίος Έλληνας. Ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ ωραίος Έλληνας που σπάνια συναντάμε πια. Είναι υπό εξαφάνιση αυτός ο τύπος Έλληνα, αυτό που εννοούμε ο ορισμός του άντρα του μπεσαλή, του καθαρού ανθρώπου και όταν έχει κάτι να πει το λέει, αλλά συνήθως λίγα έχει να πει γιατί συνήθως σκέφτεται και δε μιλάει επί παντός επιστητού»

Για πρώτη φορά: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή στα νιάτα του με τον Δημήτρη Μητροπάνο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Πασχάλης Τερζής θα μείνουν στην ιστορία με τα τραγούδια τους. Και μπορεί ο πρώτος να μας άφησε νωρίς, ωστόσο ο Πασχάλης Τερζής δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από το νιάτα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής. αρκετά πιο νέος με γκρίζα μαλλιά, κρατάει ένα μικρόφωνο και τουμπερλέκι, ενώ στο τραπέζι κάθεται ο Δημήτρης Μητροπάνος. Την ίδια ώρα δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Πασχάλη Τερζή, μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας της κόρης του, Γιάννας.

Μάλιστα, ο Πασχάλης Τερζής έγραψε χαρακτηριστικά για την εν λόγω φωτογραφία: «Όμορφες στιγμές από το παρελθόν!»

Δείτε τη φωτογραφία

Μητροπάνος Τερζής

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share