Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Μουτσινάς: «Έπεσα σε μια παγίδα, δυστυχώς, με τη Συνατσάκη…»

Τι δήλωσε για τη σχέση τους;

19 Ιανουαρίου 2023 16:18
Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Μουτσινάς: «Έπεσα σε μια παγίδα, δυστυχώς, με τη Συνατσάκη…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς πολύ πριν πάρει μεταγραφή για τον ΣΚΑΙ και ξετινάξει τα μηχανάκια της AGB με το «Καλό Μεσημεράκι», παρουσίαζε την εκπομπή «Για την Παρέα». Τότε σε συνέντευξή του είχε μιλήσει στο People και την Σόνια Καζόνι για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Με την ευκαιρία, δε φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος που ο παρουσιαστής υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Έλεγαν όλοι ότι «ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει πολύ αιχμηρές συνεντεύξεις», όμως τη φίλη σου Μαίρη Συνατσάκη στην πρεμιέρα την ξετίναξες για τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη…

Έπεσα σε μια παγίδα με τη Μαίρη δυστυχώς, επειδή είχε βγει το δημοσίευμα για τα προσωπικά της δύο μέρες πριν. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με το στρίμωγμα που έκανα στη φίλη μου. Και δεν ήταν ούτε από πρόθεση, γιατί δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή να γίνει viral για τις αιχμηρές της συνεντεύξεις.

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη

Με ενδιαφέρει να γίνει γνωστή από την πλάκα, το αστείο, τα σχόλια. Οπότε έπεσα πολύ απλά σε μια παγίδα, αλλά το έκανα με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Τη στρίμωξα βέβαια τη Μαιρούλα, είναι η αλήθεια.

Έχετε κρατήσει μια ζεστή σχέση με τη Μαίρη μετά τη συνεργασία σας στο Ξαναδέστε Τους;

Με τη Μαίρη ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το τέλος του Ξαναδέστε Τους. Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία...» - Σπαραγμός για τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος σήμερα (7/1) στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πολλά για τη μητέρα του και τα επαγγελματικά του.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε στη μαμά του και την αντίδραση της όταν της ανακοίνωσε πως θα μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά και όταν της πήγε στο σπίτι την πρώτη του σύντροφο.

Όπως αποκάλυψε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share