Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Προσευχή" Σοφίας Βογιατζάκη: «Μακάρι η ζωή να με ευλογήσει με τον Γιώργο Κιμούλη να...»

«Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι»

19 Ιανουαρίου 2023 15:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" σχετικά με τις συνεργασίες της και την επιθυμία να συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Κιμούλη. Παράλληλα, ο Γιάννης Μπέζος έχει μια μακροχρόνια πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στη τηλεόραση, με αποτέλεσμα να έχει συνεργαστεί και να γνωρίζει πολλούς ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Κιμούλη.

Υπάρχει πρόσωπο που θέλατε να συνεργαστείτε αλλά δεν έγινε;

«Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του»

Η επιστροφή του στο θέατρο μετά την παύση που έκανε λόγω και της δικαστικής διαμάχης που είχε πώς σας φάνηκε;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ»

Σοφία Βογιατζάκη και Γιώργος Κιμούλης

Στο πλευρό Φιλιππίδη και Κιμούλη ο Χρήστος Βαλαβανίδης: «Συγχωρώ Πέτρο και Γιώργο γιατί έχουν κακοπέσει! Έκαναν ανοησίες της στιγμής» (Video)

Ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στους δημοσιογράφους των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών για τη στιγμή που έφτασε κοντά στον θάνατο και ο Κώστας Σπυροπούλος του έσωσε τη ζωή, τη σύζυγό του, καθώς και τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη. Παράλληλα, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για όλα όσα έγιναν στην τελευταία δικάσιμο με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη.

«Ο δικός μου μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, «κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε» Έπαθα εγκεφαλικό.

Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, ότι βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο» ανέφερε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε, αλλά με νευρίαζε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη: «Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και την μιζέρια πάρα πολύ! Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Συγχωρώ και πολύ συχνά.

Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο και τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share