Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ατελείωτη χλιδή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γάμος και βάπτιση εκατομμυρίων στη Μύκονο μετά τη γέννηση του παιδιού με τον Σταθοκωστόπουλο

Έρχεται το γεγονός της χρονιάς στη showbiz!

19 Ιανουαρίου 2023 14:29
Ατελείωτη χλιδή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γάμος και βάπτιση εκατομμυρίων στη Μύκονο μετά τη γέννηση του παιδιού με τον Σταθοκωστόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς γεύεται την χαρά της μητρότητας, γεννώντας πριν από λίγο καιρό το γιο της, καρπό του έρωτα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια δε σταματά να είναι ευτυχισμένη και να ονειρεύεται τα καλύτερα για την οικογένεια, που μόλις έχει δημιουργήσει με τον επιχειρηματία. Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται, ότι έχει έρθει σιγά σιγά η ώρα να προχωρήσουν και στα νέα «βήματα», ώστε να... επισημοποιηθούν τα πάντα.

Η... γαμοβάπτιση της χρονιάς στο νησί των Ανέμων

Πριν από τη γέννηση του παιδιού τους, βέβαια, είχαν ήδη πραγματοποιήσει γάμο, τόσο για την επισημοποίηση της αγάπης τους όσο και για γραφειοκρατικούς λόγους, που αφορούσαν τον ερχομό του απογόνου. Είναι κάτι, που πλέον κάνουν όλα τα ζευγάρια, τα οποία... ενημερώνει ο πελαργός χωρίς να έχουν βάλει πρώτα στεφάνι.

Όπως μας ενημερώνει το «Yes Magazine», όμως, το ζευγάρι έχει πάρει απόφαση να... τα δώσει όλα για να χαρεί με τους δικούς του ανθρώπους. Για το λόγο αυτό, σχεδιάζει θρησκευτικό γάμο και βάπτιση εκατομμυρίων στη Μύκονο, βάζοντας πια τα πάντα σε μια τάξη, αλλά και μοιραζόμενο την ευτυχία του με όσους επιθυμεί. Έχουν, επομένως, πολλές ακόμη όμορφες στιγμές να βιώσουν και θα πρόκειται για ένα από τα γεγονότα της χρονιάς στη showbiz.

Yes Magazine Σπυροπούλου γάμος και βάπτιση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share