Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βυθίστηκε» στο πένθος ο Παύλος Ορκόπουλος: Θλίψη για τον ηθοποιό

Σημαντική απώλεια για την οικογένειά του

19 Ιανουαρίου 2023 13:51
«Βυθίστηκε» στο πένθος ο Παύλος Ορκόπουλος: Θλίψη για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του Παύλου Ορκόπουλου, με τον ηθοποιό να θρηνεί μια μεγάλη απώλεια, τη στιγμή που αποθεώνεται για την ερμηνεία του στους «Παγιδευμένους».

H οικογένεια του βιώνει ακόμη μια απώλεια, μετά τον περασμένο Μάρτιο που έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ηθοποιού, Γιάννης Ορκόπουλος.

Αυτή την φορά έφυγε από τη ζωή η αδερφή του Νίκη με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στο πένθος όλη του η οικογένεια, σύμφωνα με το site korinthosnews.

Περήφανος για την καταγωγή του ο Παύλος Ορκόπουλος! Από εκεί κατάγεται ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, καθώς και πολιτευτής ενώ φέτος τον βλέπουμε τρεις φορές την εβδομάδα μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι»!

Ο Παύλος Ορκόπουλος γεννήθηκε στην Κόρινθο, απ' όπου έχει και καταγωγή. Είναι παντρεμένος με την, επίσης ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά καθώς και εγγόνια.

Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014.Επίσης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς και στην περιφέρεια Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών στις εκλογές του 2019.

Καταγωγή Ορκόπουλος

Η καριέρα στην υποκριτική του Παύλου Ορκόπουλου

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά Η επιστροφή το 1982. Έχει παίξει επίσης σε δύο επεισόδια της σειράς Κοχλίας. Ακολούθησαν ρόλοι στις δημοφιλείς σειρές Πατήρ υιός και πνεύμα, η Δίκη και Φόνος χωρίς ταυτότητα. Άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από την σειρά Μυρτώ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο ως Στέλιος Φιντάς. Ακολούθησε guest στην σειρά Εξ Αδιαιρέτου. Επίσης, συμμετείχε σε συνολικά έξι αυτοτελή επεισόδιά της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Έγινε ευρέως γνωστός και καθιερώθηκε από τον τηλεοπτικό ρόλο του Λουκά στην τηλεοπτική σειρά Ντόλτσε Βίτα. Ακολούθησαν δημοφιλείς σειρές όπως Ο κακός βεζίρης, Δεσποινίς Μαργαρίτα και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Ακολούθησε ο κωμικός ρόλος του Αστυνόμου Ταχίνη στην σειρά Miss Νταίζη. Στην συνέχεια, συμμετείχε στην σειρά Τα παιδιά της Νιόβης. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μέσα από τον ρόλο του Θωμά Βουλινού στην σειρά Στο παρά 5. Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές Η Πολυκατοικία, Η Οικογένεια Βλάπτει και Το σπίτι της Έμμας. Υποδύθηκε τον Μενέλαο Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha TV Το σόι σου από το 2014 έως το 2019.

Καταγωγή Ορκόπουλος

Τι γράφει το “ραβασάκι” που αφήνει κάθε πρωί στη σύζυγό του;

“Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει, είχε πει ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός. Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου”, δήλωσε ο ηθοποιός, διευκρινίζοντας ότι γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή και από τότε πορεύονται μαζί.

“Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντας της ΄ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου’. Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να την πρωινή μας ΄καλημέρα’”, είχε εξομολογηθεί ο πρωταγωνιστής της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share