Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: «Τα ακούει κι αυτός, τα ακούω κι εγώ μαζί...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

19 Ιανουαρίου 2023 13:36
«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη: «Τα ακούει κι αυτός, τα ακούω κι εγώ μαζί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη έχει μιλήσει στο παρελθόν για την καθημερινότητα στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη, μιας κι έχει ερωτηθεί αρκετά.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα είχε αναφερθεί και... στα ρουσφέτια, λέγοντας: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη, που βλέπει και γνωστό παρουσιαστή να της επιτίθεται διαρκώς, λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

«Η γιαγιά έλεγε ότι...» - Το άγνωστο παρασκήνιο στο γάμο Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πανευτυχείς και πάντοτε ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια γάμου, με τον δεύτερο να αναφέρεται στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ο Δήμαρχος Αθηναίων εξομολογήθηκε πως νιώθει πως όλα όσα είχε πιστέψει και οραματιστεί εκπληρώθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω.

Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου

«Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι».

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share