Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εξομολογητική η Άντζελα Γκερέκου: "Από μικρή ονειρευόμουν ότι θα..." - Το εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά

Μίλησε ανοιχτά

19 Ιανουαρίου 2023 12:52
Εξομολογητική η Άντζελα Γκερέκου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό η Άντζελα Γκερέκου, η οποία αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας, στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την περιουσία του ερμηνευτή.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν υπάρξει τυχερές και να μην τους συνέβη, γυναίκες που να μπόρεσαν να το διαχειριστούν και να μη συμβεί κακοποίηση. Πέρα από τη σωματική, υπάρχει και η λεκτική, η ψυχολογική κακοποίηση. Όλοι οι άνθρωποι το έχουμε νιώσει. Το μήνυμά μου είναι ότι όλα πρέπει να είναι διάφανα, όλα στο φως, και να τιμωρούνται για τις πράξεις τους όπως τους αξίζει, χωρίς να λιθοβολούμε. Εάν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που κακοποιούν άλλους ανθρώπους» δήλωσε.

Η ίδια μοιράστηκε για πρώτη φορά πως ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί. «Θα σας πω κάτι, ίσως το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά, μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω παιδί, είχα έρθει σχετικά κοντά σε αυτό. Από μικρή ονειρευόμουν ότι θα κάνω τα βιολογικά μου παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα θέλει πολλή προσοχή και λιγότερα εμπόδια ώστε να μην αναγκάζονται οι γονείς χωρίς παιδιά να περιμένουν».

Κλείνοντας, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy, τονίζοντας πως «έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».

Φαίνεται πολύ μικρότερη: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Άντζελας Γκερέκου

Αν μη τι άλλο, η Άντζελα Γκερέκου είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας. Για χρόνια στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου η ίδια βυθίστηκε στο πένθος μετά την απώλεια του το καλοκαίρι του 2021.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995 στο «On the Rocks στην Βάρκιζα» και παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996. Το 2001 απέκτησαν την κόρη τους, τη Μαρία.

Οι δυο τους είχαν διαφορά ηλικίας σχεδόν δύο δεκαετίες, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα στην μεταξύ τους σχέση.

ηλικία Άντζελας Γκερέκου

Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός παρά τα χρόνια που πέρασαν παραμένει γοητευτική και εντύπωση μας έκανε η πραγματική της ηλικία.

Η Άντζελα Γκερέκου γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1959, που σημαίνει πως σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 64!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share