Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για τον Άλκη Κούρκουλο - Η συγκινητική ανάρτηση για τον ηθοποιό

Τι συνέβη;

19 Ιανουαρίου 2023 09:06
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για τον Άλκη Κούρκουλο - Η συγκινητική ανάρτηση για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε γνωστός μέσα από το Λόγω Τιμής, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες άλλες σειρές και θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες είναι η ζωή του. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο που γιόρτασε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού για τον αδερφό του.

Έναν χρόνο μεγαλύτερος έγινε, λοιπόν, ο Άλκης Κούρκουλος που έφτασε τα 57 και φρόντισε να περάσει αυτήν τη σημαντική μέρα για τον ίδιο, έχοντας συντροφιά καλούς του φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσά τους ήταν η Μελίνα Ασλανίδου και η ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη.

Ο Άλκης Κούρκουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους αγαπημένους του ανθρώπους
«Τα γενεθλια του είχε ο φίλος μας Άλκης Κούρκουλος, ζουμε στις Νοστιμιές της Μαίρης άπειρες στιγμές, αληθινές & πάντα γεμάτες αγάπη, χιούμορ, σεβασμό, τα πάνω μας, τα κάτω μας … να έχεις την υγεία σου φίλε μου να είσαι χαρούμενος και δημιουργικός πάντα … μόνο χαρές σου εύχομαι ολόψυχα», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών η Μελίνα Ασλανίδου που θέλησε να ευχηθεί στον καλό της φίλο, Άλκη Κούρκουλο, με τον οποίο έχει ζήσει και συνεχίζει να ζει χαρούμενες στιγμές.

Στην πρώτη φωτογραφία του άλμπουμ πρωταγωνιστούν αγκαλισμένοι η Μελίνα Ασλανίδου και ο Άλκης Kούρκουλος. Ο τελευταίος δίνει στην τραγουδίστρια ένα τρυφερό φιλί, η οποία με τη σειρά της ποζάρει με πλατύ χαμόγελο, χωρίς να κοιτάει τον φωτογραφικό φακό. Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε σύσσωμη τη συντροφιά του ηθοποιού, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου γένους θηλυκού.

Ο Άλκης Κούρκουλος έχει χαράξει μία σπουδαία θεατερική καριέρα. Η ενασχόλησή του με την τέχνη της υποκριτικής, απορρέει από το γεγονός πως μεγάλωσε μέσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ο Νίκος Κούρκουλος και η μητέρα του, η βοηθός σκηνοθέτη Μελίτα Κουτσογιάννη. Ο ίδιος είναι απόφοιτος της Σχολής Κινηματογράφου Τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Άλκης Κούρκουλος: "Τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε..." - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Εριέττα Κούρκουλου

Για τα αδέρφια του, Μελίτα, Εριέττα και Φίλιππο, μίλησε ο Άλκης Κούρκουλος σε συνέντευξή του.

Η Μελίτα είναι αδερφή του από την ίδια μητέρα ενώ η Εριέττα Κούρκουλου και ο Φίλιππος είναι από τον γάμο του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ποια είναι η σχέση σου με τα αδέρφια σου;

Τα αδέρφια είναι προίκα. Με τη Μελίτα είναι λογικό να είμαστε πιο κοντά, γιατί δεν έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά, όμως είμαστε όλοι δεμένοι. Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά και ο τρυφερός ρόλος του μεγάλου αδερφού που μου βγαίνει αυθόρμητα. Συγκινούμαι που βλέπω τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε που γεννήθηκαν, να μεγαλώνουν και να διαπρέπουν. Τους χαζεύω και καμαρώνω.

Άλκης Κούρκουλος:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share