Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάνια αποκάλυψη Μάρκου Σεφερλή-Έλενας Τσαβαλιά για τον γιο τους: «Γι' αυτό δεν έγινε ηθοποιός ο Χάρης»

«Είχε πραγματικά μεγάλο ταλέντο, αλλά...»

18 Ιανουαρίου 2023 17:09
Σπάνια αποκάλυψη Μάρκου Σεφερλή-Έλενας Τσαβαλιά για τον γιο τους: «Γι' αυτό δεν έγινε ηθοποιός ο Χάρης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και κάθισε απέναντι στον Νίκο Μουτσινά όπου ο ηθοποιός με άκρως χιουμοριστικό και σαρκαστικό τρόπο απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Ο κωμικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τον γιο του, τον τρόπο που επικοινωνεί με τους θαυμαστές του στο θέατρο αλλά και την επαφή του με το κοινό τόσα χρόνια που είναι εν μέρη και το μυστικό της επιτυχίας του.

Αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε για την σχέση του με την γυναίκα του και συμπρωταγωνίστρια του Έλενα Τσαβαλιά: «Έχω μια οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη, έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια, ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών και είναι σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου. Είναι πια σε μια ηλικία που κι αυτός με νοιάζεται. Όταν ήταν πιο μικρός, τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του».

Δείτε επίσης: Ξεσπάθωσε ο Μάρκος Σεφερλής: «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για...» - Η καυστική απάντηση στο υποτιμητικό σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη (photo-video)

Όπως είπε, πλέον, έχει ωριμάσει και η στάση του απέναντί τους έχει αλλάξει: «Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε, είναι εκεί με το τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων». Όσο για το γεγονός ότι ο γιος του προτίμησε να απέχει από τον χώρο του θεάματος, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε:

«Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο… Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε “όχι, μακριά”, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

Εξήγησε μάλιστα: «Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει μεγάλη καριέρα, πάντα υπάρχει σύγκριση, όσο καλός κι αν είσαι. Μπορείς να είσαι και καλύτερος, αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα» Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά, το παιδί κουβαλάει πάντα αυτή την ιδιότητα, “ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share